Connect with us

Stiri externe

Regina Elisabeta, prima apariție publică după 5 luni

Ieri, Regina Elisabeta a bifat prima sa apariție publică după 5 luni, perioadă în care a fost infectată cu COVID-19 și s-a vorbit despre faptul că starea sa de sănătate ar fi una precară. Suverana a participat la slujba de comemorare a regretatului său soț, Prințul Philip, la Westminster Abbey din Londra.

Publicat

pe

Regina Elisabeta, prima apariție publică după 5 luni

Regina Elisabeta a participat ieri la slujba de comemorare a regretatului Prinț Philip. Evenimentul s-a desfășurat la Westminster Abbey (Londra) marți, 29 martie. A fost organizat în memoria Ducelui de Edinburgh, care s-a stins din viață anul trecut, pe data de 9 aprilie.

Regina Elisabeta a călătorit special de la Castelul Windsor, actuala sa reședință, pentru a-l comemora pe omul care i-a fost partener de viață timp de 73 de ani. Anul trecut, funeraliile Prințului Philip, au fost organizate în condiții stricte de pandemie. Acum, în schimb, Regina a putut să își onoreze soțul alături de toți apropiații.

A fost de altfel prima apariție publică a Reginei după 5 luni. Perioadă în care a fost infectată cu COVID-19 și s-a vorbit despre faptul că starea sa de sănătate ar fi una precară. Regina Elisabeta a intrat în Westminster Abbey la brațul fiului său, Prințul Andrew. În ciuda faptului că acesta a intrat în dizgrație în urma scandalului sexual în care a fost implicat.

În timpul slujbei, Regina a fost surprinsă cu ochii în lacrimi. A purtat o rochie verde închis, pălărie asortată, geantă și pantofi negri.

De la eveniment nu au lipsit nici alți membri de seamă ai Familiei Regale. Prințul William și Ducesa Kate au fost însoțiți de Prințul George și Prințesa Charlotte.

Kate Middleton a purtat o rochie neagră cu buline albe, creație Alessandra Rich. Și-a accesorizat ținuta cu o pălărie Lock & Co.

Alături Reginei i-au fost și Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall. De asemenea, Prințul Edward, Prințesa Sophia, Prințesa Anna, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice.

Au fost prezenți și peste 30 de membri ai altor familii regale. Regele și Regina Belgiei, Regina Danemarcei, Ducesa de Luxemburg, Prințul Albert de Monaco, Regele și Regina Olandei, Regele și Regina Spaniei, Regele și Regina Suediei, Prințul Moștenitor al Bahrainului, etc.

Căsnicia Reginei Elisabeta cu Prințul Philip, în imagini