Connect with us

Stiri externe

Regina Marii Britanii are umbrele facute la comanda. Intotdeauna se asorteaza cu hainele

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o multime de umbrele facute la comanda, accesorii care intotdeauna se asorteaza perfect cu hainele pe care aceasta le poarta! Iata aici cateva dintre ele!

Publicat

pe

Regina Marii Britanii are umbrele facute la comanda. Intotdeauna se asorteaza cu hainele

De multe decenii incoace, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are foarte mare grija ca toate hainele pe care le poarta sa fie perfect asortate. Adora tinutele monocromatice si nu face exceptie de la a se asorta nici atunci cand vine vorba despre umbrele!

In ultimii 15 ani, Regina Marii Britanii a fost mereu vazuta purtand umbrele care se asortau fara cusur la tinutele ei. Va intrebati de unde provin aceste umbrele, cate detine Regina si cine anume le face?

Ei bine, toate poarta semnatura Fulton, un brand britanic producator de umbrele. Putini stiu insa ca Regina Elisabeta a II-a a mostenit de la mama ei pasiunea pentru umbrelele marca Fulton.

Inca din anul 1988, Regina Mama a inceput o colaborare cu acest brand britanic.

Advertisement

Umbrelele sunt realizate exact dupa cerintele Reginei, iar culorile sunt intotdeauna atent alese pentru a se asorta perfect cu tinutele acesteia. Fiecare umbrela este comandata in avans, iar reprezentantii Casei Regale trimit cerintele exacte ale Reginei catre Fulton. Urmeaza apoi realizarea unor prototipuri, iar insasi Regina este cea care aproba varianta finala.

Kate Middleton si Regina Marii Britanii, pentru prima data impreuna in public dupa 7 ani

De ce se semneaza regina Marii Britanii Elizabeth R

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Let it reign 👑

O postare distribuită de Her Majesty (@queenelizabeth) pe

Advertisement

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *