Connect with us

Stiri Interne

Replica lui Laurențiu Reghecampf în scandalul cu Anamaria Prodan

Deja de luni bune, scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține primele pagini ale publicațiilor din țara noastră. A venit acum momentul în care el a dat replica acuzelor pe care încă soția lui i le-a adus de-a lungul timpului. Iată ce spune!

Publicat

pe

Replica lui Laurențiu Reghecampf în scandalul cu Anamaria Prodan

Au trecut câteva luni de la momentul în care informația divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a devenit oficială. Perioadă în care Anamaria i-a adus public multe acuze încă soțului ei. Bărbatul de care divorțează și care are deja o nouă relație cu o femeie ce îl va face din nou tătic anul acesta.

Până acum, Laurențiu Reghecampf a stat departe de lumina reflectoarelor. Seara trecută însă, a apărut un podcast în care antrenorul spune partea lui de adevăr. Acesta a acceptat invitația în podcastul Acasă la Măruță și a vorbit despre divorț, dar și despre cum arată viața lui în prezent.

În ce condiții îi lasă numele de Reghecampf fostei sale soții?

„Ceea ce facem acum, în prima fază, este doar divorţul. O să stabilim programul lui Bebe. Vreau să am un program în care să îmi iau copilul. Fără scandal, fără condiţii. Că nu trebuie să aibă treabă cu cine stau şi ce fac. Numele de Reghecampf nu va rămâne al Anamariei. Ea vrea Prodan. O să îşi pună Prodan. Doar dacă m-ar ruga Bebe aş fi de acord ca ea să păstreze numele de Reghecampf”, a declarat Laurenți Reghecampf.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

A furat Reghe din banii familiei?

Anamaria a declarat public faptul că Reghe ar fi sustras bani din conturile familiei, dar și mai multe obiecte de valoare, atunci când a părăsit căminul conjugal.

„Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria ar fi putut să facă așa ceva. E plină de ură, răutate și mojicie. Eu i-am cumpărat tot. Zice de ceasuri? Am dat 100 de mii de euro pe ceasul ăla. Dacă voia geantă Hermes din piele de crocodil îi luam. Eu am adus banii în casă, eu i le-am plătit. Am și facturile pentru tot. Eu am adus în casă 10 milioane de euro. Cum i-am luat ceasul? Încă îl are la mână”, a povestit el.

De ce și-au reînnoit jurămintele dacă nu mai erau împreună?

Anul trecut, Anamaria și Laurențiu și-au reînnoit jurămintele. A ieșit apoi la iveală acest scandal, dar și faptul că antrenorul avea deja relația cu actuala sa parteneră.

„Nu știam ce urma să organizeze ea. Nu trebuia să merg, dar totul era deja pregătit când am venit acasă. Invitații, restaurantul, biserica. Ea a vrut lucrul acesta și l-a făcut premeditat ca să mă aibă la mână și să nu pot să plec. Eu îi zisesem că relația noastră s-a terminat. Dar pus în fața faptului împlinit, m-am dus. Și regret că am făcut asta”, a continuat Reghecampf.

Ce spune despre scandalul cu Dan Alexa?

„S-a terminat pentru că au fost anumite situații în viața noastră. Eu am considerat că e mai bine să punem stop, decât să avem parte de mai multe evenimente neplăcute în familie. În ultimii ani am avut mai multe probleme peste care am încercat să trecem, dar nu s-a putut. Așa e când nu mai este armonie și iubire, intervin momentele de ceartă. Am rugat-o să se potolească cu anumite ieșiri pe care le-a avut, ea nu a înțeles. Există o limită pe care ea a trecut-o și eu nu am putut să trec peste. Îmi pare rău că nu am luat decizia atunci”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Care este relația lui Laurențiu Reghecampf cu fiul său, Bebe?

„Sufăr și mă doare. Nu vreau ca el să citească declarațiile și tot ce se scrie. Stă mereu cu telefonul în mână. Eu știu că el suferă. Anamaria face lucruri care o să îi dăuneze lui Bebe, pentru că eu sunt tatăl lui până la urmă. Ce ar fi să spun și eu acum lucruri pe care le făcea ea? Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict cu Anamaria, el suferă. Și așa a intervenit și o mică răceală. Sufăr pentru că nu mi-e uşor să aud că nu îmi pasă de copil. Mă doare. Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov”, a dezvăluit Reghe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Cum și-a cunoscut actuala parteneră?

În prezent, Laurențiu Reghecampf are o nouă relație. Urmează, de asemenea, să devină din nou tătic anul acesta.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a încheiat antrenorul.

Cum își împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf