Connect with us

News

Revista Glamour renunta la editiile print din intreaga lume. Va exista doar pe online!

Revista Glamour nu se va mai printa, iar continutul digital va fi dublat.

Publicat

pe

Dupa 80 de ani de aparitii lunare, Conde Nast a anuntat ca revista de lifestyle dedicata femeilor din toata lumea nu va mai fi tiparita. Totul va fi concentrat pe online.

„In 2019, vom dubla continutul digital, vom largi paleta de video-uri si stiri prin noi proiecte ambitioase. ” – este mesajul care a aparut pe contul oficial de Twitter al revistei Glamour

Glamour a anuntat ca va continua sa sarbatoreasca momentele importante prin editii speciale: „Vom continua sa ajungem la publicul revistei Glamour pe canalele pe care acesta le foloseste cel mai mult. Ceea ce inseamna ca vom folosi print-ul in modul in care o face publicul nostru.”

Ultima editie a revistei, numarul din ianuarie 2019 va ajunge pe rafturile chioscurilor de ziare saptamana viitoare.

„Pe orice platforma, Glamour reprezinta autoritatea cea mai inalta de informatie pentru generatiile viitoare. Dicteaza subiectele, informeaza si distreaza. Vom implini 80 de ani si cred ca ce se intampla acum este mai adevarat ca niciodata.” A declarat redactorul sef al revistei Samantha Barry.

Aceasta veste vine la un an dupa ce trustul a renuntat sa mai tipareasca revistele Teen Vogue si Self Magazine, pentru a reduce costurile. In acest moment presa scrisa se afla in declin pentru ca totul se muta in mediul online.

Conform publicatiei New York Times, care a scris prima despre acest subiect, trustul Conde Nast a avut o pierdere de 120 de milioane de dolari anul trecut.