Connect with us

ADPM Beauty

Baiatul zombie din clipul lui Lady Gaga face reclame la produse cosmetice!

Rick Genest, baiatul zombie care a aparut in clipul „Born This Way” al lui Lady Gaga, intr-un fashion show Thierry Mugler la Paris si in cateva editoriale foto… a scapat de tatuaje. Asta datorita unui produs cosmetic minune, lansat de firma Dermablend, care acopera orice imperfectiune a pielii. Rick Genest este imaginea noului produs cosmetic, iar ideea de a construi o campanie pe seama lui este una geniala.

Publicat

pe

Daca noul produs Dermablend a reusit sa-l transforme pe Rick intr-o alta persoana, imaginati-va cat de eficienta este aceasta crema cand vine vorba despre mici imperfectiuni precum acnee, cosuri sau cearcane??!  Noua campanie Dermablend il care in centru pe Zombie Boy si este considerata de specialisti ca fiind una geniala.

Zombie Boy a devenit cunoscut dupa ce si-a facut aparitia in clipul „Born This Way” al lui Lady Gaga si in show-ul de moda Thierry Mugler de la Paris. Rick s-a plans de multe ori ca nu-si poate gasi o sluja din cauza tatuajelor sale de pe fata si piept, iar noul produs poate sa fie calea acestuia spre o viata normala.

Advertisement