Connect with us

Stiri externe

Ricky Martin divorțează! Anunțul făcut pe Instagram

Ricky Martin și Jwan Josef divorțează după un mariaj care a durat cinci ani. Cei doi formau un cuplu încă din anul 2016 și și-au unit destinele la începutul lui 2018. Anunțul separării a fost făcut de celebrul artist pe Instagram, în urmă cu doar câteva minute.

Publicat

pe

Ricky Martin divorțează! Anunțul făcut pe Instagram

Ricky Martin a anunțat separarea de Jwan Yosef, cel cu care forma un cuplu încă din anul 2016. Cei doi s-au căsătorit la începutul lui 2018 și păreau o familie extrem de fericită, însă iată că au ajuns la divorț.

Înainte de nuntă, presa internațională scria că cei doi au semnat un contract prenupțial, astfel încât averea lui Ricky este protejată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ricky Martin (@ricky_martin)

„De ceva timp, ne-am gândit să ne transformăm relația. După o analiză atentă, am decis să încheiem căsnicia noastră cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri. Ne dorim să păstrăm și să onorăm ceea ce am experimentat în calitate de cuplu, în toți acești ani minunați petrecuți împreună.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă. De asemenea, o relație centrată pe prietenia noastră autentică. Vrem să ne creștem copiii împreună.

Vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul primit de-a lungul căsniciei noastre”, a scris Ricky pe Instagram în urmă cu câteva minute.

Cei doi au împreună patru copii, născuți de mame surogat. Este vorba despre gemenii Matteo și Valentino (14 ani), Lucia (4 ani) și Renn (3 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ricky Martin (@ricky_martin)