Connect with us

Stiri externe

Rihanna, criticată pentru concertul pentru care a primit 6 milioane de dolari

Rihanna a devenit subiectul unor critici intense după ce a primit 6 milioane de dolari pentru a cânta la nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Iată cum anume a nemulțumit artista prin prestația oferită la nunta miliardarului indian.

Publicat

pe

Rihanna, criticată pentru concertul pentru care a primit 6 milioane de dolari

Rihanna a fost invitată să cânte în India, la nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Este vorba despre Anant, fiul lui Mukesh Ambani, preşedintele gigantului petrolier şi de telecomunicaţii Reliance Industries.

Vedeta internaționala a primit 6 miliarde de dolari pentru a susține un concert de o oră și jumătate. La petrecere au luat parte numeroase personalități, printre care Bill Gates, Mark Zuckerberg, Bill Gates, David Blaine și Ivanka Trump.

A fost, de altfel, primul concert susținut de artistă după finala Superbowl de anul trecut. Prestația Rihannei a stârnit însă numeroase controverse. Internauții au descris-o drept „leneșă” și „plictisitoare”.

Evenimentul s-a desfășurat vineri în oraşul Jamnagar, statul Gujarat, din vestul Indiei. În ciuda faptului că a fost o petrecere privată, mai multe clipuri din timpul concertului susținut de Rihanna au ajuns în mediul online.

Internauții au constatat că vedwta „a făcut doar strictul necesar” pe scenă. Gurile rele au descris prestația drept dezamăgitoare.

Printre piesele interpretate de vedetă s-au numărat hiturile „Umbrella”, „We Found Love”, „Stay” sau „Diamonds”.

„Sunt aici în seara asta pentru Anant și Radhika. Vă mulțumesc că m-ați invitat. Dumnezeu să binecuvânteze uniunea voastră. Vă doresc toate cele bune. Felicitări”, a spus ea pe scenă.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *