Connect with us

Stiri externe

Rihanna este din nou însărcinată. Iată cum a dat vestea la Super Bowl! VIDEO

Rihanna a susținut recitalul din pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl 2023. Show-ul a fost unul exploziv și a inclus multe dintre hiturile celebrei artiste. Pe scena Super Bowl, Rihanna a dat vestea cea mare: este din nou însărcinată!

Publicat

pe

Rihanna este din nou însărcinată. Iată cum a dat vestea la Super Bowl! VIDEO

Rihanna este din nou însărcinată și urmează să devină pentru a doua oară mamă. Artista a dat vestea cea mare în weekend, la Super Bowl, dezăluindu-și pe scenă burtica de gravidă. Ulterior, informația a fost confirmată de reprezentanții vedetei.

Rihanna a cântat la Super Bowl 2023, iar show-ul pus în scenă de ea a fost unul exploziv. A inclus o mulțime de hituri ale artistulei, printre care Umbrella, Rude Boy sau Diamonds.

A fost pentru prima oară când RiRi a urcat pe o scenă atât de mare în ultimii șapte ani. De asemenea, primul concert de când a devenit mamă anul trecut. Artista a ales ca show-ul de 13 minute să nu includă invitați. Surpriza cea mare pentru fani a venit când aceasta le-a arătat, prin gesturi sugestive, că este din nou însărcinată.

Vedeta și-a făcut apariția în pauza finalei campionatului de fotbal american purtând o salopetă roșie, creație Loewe și sneakerși Maison Margiela x Salomon Cross.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *