Connect with us

ADPM Business

Rihanna este oficial miliardară. Cea mai bogată artistă din lume!

Ca în fiecare an, prestigioasa publicație Forbes a dezvăluit clasamentul celor mai bogați oameni de pe mapamond. În 2021, Rihanna este oficial miliardară. Cea mai bogată artistă din lume la momentul actual!

Publicat

pe

Rihanna este oficial miliardară. Cea mai bogată artistă din lume!

Rihanna este cea mai bogată artistă din lume și cea mai de succes femeie de afaceri din industria de beauty. Asta conform clasamentului publicat recent de revista Forbes. Astfel că RiRi este acum oficial în clubul miliardarilor lumii.

Averea ei se ridică la momentul actual la fabuloasa sumă de 1.7 miliarde de dolari. Deși câștigă foarte bine și din muzică, cea mai mare parte a veniturilor ei are altă sursă. Despe ce este vorba? Linia de produse de make up Fenty Beauty pe care Rihanna a lansat-o în 2017.

În prezent, acest brand este evaluat la 2.8 miliarde de dolari. A reușit să depășească alte afaceri similare ale unor vedete de top, precum Kylie Jenner sau Kim Kardashian.

Succesul extraordinar de care se bucură Fenty Beauty se datorează în mare parte faptului că se adresează tuturor, indiferent de culoarea pielii. Produsele se găsesc în peste 40 de nuanțe, astfel încât să se potrivească oricui.

Nu doar cu linia de beauty se bucură Rihanna de un mare succes, ci și cu alte branduri ce îi poartă semnătura. Spre exemplu, linia de lenjerie intimă Savage x Fenty. Și acest business a depășit cifra de afaceri de 1 miliard de dolari, conform Forbes.

Recent, Rihanna a lansat și Fenty Skin, un brand care încă de la început are ecouri foarte bune.

Show-ul Savage X Fenti, plin de vedete. Rihanna eclipsează Victoria’s Secret?