Connect with us

News

Rihanna, super sexi pe coperta Vogue. Ce anunt a facut vedeta

Rihanna socheaza, din nou, cu o aparitie super sexi pe coperta revistei Vogue Marea Britanie, dar si cu un anunt important. Cu un album nou care este deja pe primele locuri in topurile importante, un turneu mondial care va incepe in curand, Rihanna a anuntat astazi si lansarea unei colectii de incaltaminte in colaborare cu legendarul Manolo Blahnik.

Publicat

pe

rihanna-by-craig-mcdean-for-vogue-uk-april-2016-1

 

2016 pare a fi anul Rihannei. Linia succeselor ei continua cu o aparitie super sexi pe coperta revistei Vogue din Marea Britanie. Pictorialul este incendiar, spun reprezentantii artistei, care au facut publica o singura fotografie. Insa surpriza cea mare a fost anuntul lansarii unei linii de pantofi, semnata de Rihanna in colaborare cu legendarul Manolo Blahnik. Primele imagini ale creatiilor vedetei se vor regasi in paginile revistei care apare in data de 10 martie.

Rihanna-Vogue-UK-April-2016-Photo

 

Cizmele din denim sunt preferatele Rihannei, marturiseste in acest interviu. „In ziua in care voi vedea o femeie incaltata cu pantofii creati de mine, voi alerga dupa ea, la propriu, tipand ca vreau sa facem o poza impreuna”, spune amuzata vedeta. Rihanna mai marturiseste ca a mostenit atitudinea si feminitatea de la mama ei. „Eram obsedata de tot ceea ce facea, ce purta, pantofii ei, parfumul, esarfele… Era acea stralucire la care visam.”

gallery-1457098861-landscape-1457088094-manolo-rihanna-bydennis-leupold-colour

Manolo Blahnik si Rihanna

gallery-1457090398-rihanna-blahnik-collab-1

Primele 3 modele din colectia Rihanna – Manolo Blahnik

Rihanna si Manolo Blahnik au lucrat indeaproape luni de zile, dar colaborarea a fost tinuta in mare secret pana astazi.  Criticii de moda s-au grabit sa spuna deja ca va fi un mare succes, desi trecusera doar cateva ore de la anunt. Ambii creatori se bucura de o popularitate incredibila. Manolo Blahnik este iubit de toate marile actrite din lume, mai ales dupa ce a fost intens promovat de Sarah Jessica Parker in celebrul „Sex And The City”.  Iar pentru Rihanna, nu ar fi prima data cand ar da lovitura in lumea modei. Luna trecuta a lansat si o colaborare cu PUMA, fiind una dintre cele mai aplaudate colectii de la New York Fashion Week.

603613449KR00011_FENTY_PUMA

Pana si alegerea ei pentru noua coperta Vogue e deja un succes garantat. In 2011, cand artista a fost transformata in Marilyn Monroe pentru aceeasi revista, vanzarile au atins un nou record.

October 2011

Fanii din Romania o vor putea vedea pe Rihanna pe scena, in Piata Constitutiei, in data de 14 august, au declarat surse din industria muzicala, in exclusivitate, pentru Agentia de Presa Mondena. Artista va veni in Romania imediat dupa concertul din Zurich, urmand ca la Bucuresti sa incheie turneul „ANTI”.