Connect with us

Stiri Interne

Roast cu politicieni la iUmor. Cum s-au descurcat Petre Roman și Ecaterina Andronescu

Roast cu politicieni la iUmor pe Antena 1. Petre Roman, fost Prim Ministru al României, și Ecaterina Andronescu, fost Ministru al Învățământului în țara noastră, au urcat pe scena show-ului de televiziune și au ținut discursuri ce au stârnit hohote de râs.

Publicat

pe

Roast cu politicieni la iUmor. Cum s-au descurcat Petre Roman și Ecaterina Andronescu

Toată lumea a rămas surprinsă când nume precum Petre Roman și Ecaterina Andronescu au apărut pe post de inivitați speciali la iUmor. Cei doi au prezentat momente de roast pe scena show-ului de la Antena 1. Au avut replici acide la adresa juraților, momente care au stârnit hohote de râs.

Petre Roman

„Oamenii ezită să mă mai invite din superstiție. Prima dată când am fost la o televizune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei. Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru și de asemenea, actor de niciun film. Versurile pieselor lui Cheloo mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, a glumit fostul Prim Ministru al României.

Ecaterina Andronescu

„Ar fi o idee să îi scot la tablă, pentru că am încercat să știu cine sunt jurații. Sigur, pe doamna Matache o cunoșteam de când venea în Regie la balurile bobocilor. Pe ceilalți doi nu prea îi știam și atunci am încercat să îi identific din mesajele publice. Am căutat cartea domnului Bendeac și trebuie să recunosc că sunt expresii pe care le-a folosit în scris pe care eu nu le-aș accepta niciodată. În același timp am ascultat câteva din cântecele domnului Cheloo. Ca urmare, chiar dacă mesajul nu ai cum să nu îl apreciezi, limbajul nu ai cum să nu îl dai la o parte”, a spus ea pe scena iUmor.

Cum a ajuns Irina Margareta Nistor la iUmor

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *