Connect with us

Evenimente

Robbie Williams, impresionat de români: ”Sunteți cel mai frumos public!”

Robbie Williams iubește România și s-a declarat mereu impresionat de publicul din țara noastră. La fel s-a întâmplat și sâmbătă seară, în timpul concertului pe care celebrul artist l-a susținut în cadrul festivalului Summer in the City, desfășurat la Romexpo.

Publicat

pe

Robbie Williams, impresionat de români: ”Sunteți cel mai frumos public!”

Lui Robbie Williams Romania i-a ramas la suflet. Artistul a cântat sâmbătă seara la Romexpo, în cadrul festivalului Summer in the City, în fața unui public de peste 20 000 de oameni. Acesta a fost catalogat de mulți drept evenimentul muzical al anului în țara noastră.

A fost un concert impresionant pentru că a reprezentat o incursiune prin viața și cariera celebrului artist.

„Vă invit sa facem o călătorie împreună în această seară și să parcurgem 33 de ani de odisee muzicală”, a spus Robbie în deschiderea concertului.

Oamenii s-au bucurat din plin de fiecare moment al concertului și s-au manifestat ca atare. Pe parcursul show-ului, Robbie a spus în repetate rânduri că românii au reprezentat cea mai frumoasă audiență nu doar din acest turneu, ci din întreaga sa carieră. El a exclamat că nu a mai întâlnit niciunde oameni care să fie atât de fericiți și să zâmbească sincer. Totodată, deși este un familist convins, artistul a remarcat și că româncele sunt cele mai frumoase femei.

Din playlist au făcut parte hituri precum „Let Me Entertain You”, „She’s The One”, „I Love My Life”, „Supreme”, „Feel” sau „Angels”.

Un moment cu adevărat emoționant a fost cel în care Robbie a cântat, alături de întreg publicul, „La Mulți Ani” pentru fiica lui cea mică. Aceasta a împlinit 5 ani chiar în ziua în care tatăl ei se afla la București.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robbie Williams (@robbiewilliams)

După concert, el a postat pe Instagram câteva imagini din timpul show-ului și un mesaj de mulțumire pentru românii care l-au primit atât de frumos.

În preambulul spectacolului lui Robbie Williams din cadrul Summer in the City, ce a avut loc pe 19 august, au cântat The Editors, Abby Roberts, Calum Scott, iar pe 18 august au urcat pe scenă Jason Derulo și artiști romani, printre care Nicole Cherry.