Connect with us

News

Robbie Williams, platit cu o avere sa cante la o nunta fiicei unui miliardar rus!

Robbie Williams nu este tocmai artistul la care te-ai gandi ca poate sustine un concert la o nunta, insa atunci cand banii sunt foarte multi nimeni nu mai sta pe ganduri. Artistul a primit suma de 2 milioane de dolari pentru a sustine un recital la nunta fiicei unui oligarh rus, desfasurata la Praga.

Publicat

pe

Robbie Williams a primit fabuloasa suma de 2 milioane de dolari pentru a canta la nuna fiicei unui oligarh rus. Magnatul in afaceri cu petrol, Rashid Sardarov, a cheltuit nu mai putin de 10 milioane de dolari pentru ziua cea mare a unicei sale fiice, petrecerea si ceremonia de nunta fiind organizate la Zofin Palace din Praga.

victoria antonov

Victoria, alaturi de sotul ei Anton

Victoria Sardarov, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit cu Anton Antonov, dupa o relatie de aproape doi ani. Tatal ei, in varsta de 61 de ani, este un miliardar rus ce detine, printre altele, compania de petrol South Ural. Rashid Sardarov este unul dintre cei mai bogati 500 de oameni din Rusia.

Miliardarul este cunoscut pentru excentricitatiile sale, iar in trecut a platit 1,3 milioane de dolari pentru ca Elton John sa cante la petrecerea aniversara a sotiei sale, Mariana.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *