Connect with us

ADPM Cool

Extravaganta de star! Si-a cumparat vila cu 22 de bai!

De ce sa ai o singura baie sau doua, atunci cand poti avea nu mai putin de 22? Asta si-a spus un celebru artist care de curand si-a cumparat o vila de lux in Beverly Hills!

Publicat

pe

robbie-williams-casa1

Extravaganta de star! De ce sa te multumesti cu o casa ce are o singura baie sau poate doua, atunci cand poti avea una cu nu mai putin de 22 de bai? Cu siguranta asta si-a spus Robbie Williams recent, atunci cand si-a cumparat o vila de lux situata in Beverly Hills.

robbie-williams

Celebrul artist nu s-a uitat la bani cand a facut aceasta achizitie, scotand din buzunar nu mai putin de 32 de milioane de dolari pentru noua casa. Asta dupa ce a negociat intens, intrucat pretul ei initial era de 38 de milioane de dolari.

robbie-williams-casa2

Robbie Williams are acum o casa de lux in Beverly Hills, iar impresionanta vila dispune de 10 dormitoare si nu mai putin de… 22 de bai!

robbie-williams-sotie1

Casa este extrem de spatioasa, astfel incat artistul impreuna cu sotia lui, Ayda Field, si cei doi copii ai lor, Theodora Rose (3 ani) si Charlton Valentine (1 ani), se pot desfasura in voie.

robbie-williams-casa3

Somptuoasa vila mai dispune de o sala de fitness, teren de tenis, piscina si o casa de oaspeti. In plus, situata fiind pe un deal, are vedere asupra intregului Los Angeles.

Advertisement

robbie-williams-casa4

Nu degeaba si-a cumparat Robbie Williams o casa atat de mare, intrucat a declarat in repetate randuri ca nu planuieste sa se opreasca la doar 2 copii.

robbie-williams-casa5 robbie-williams-sotie

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *