Connect with us

Evenimente

Robbie Williams vine azi in Romania! Iata ce va face pana la concertul de maine!

Robbie Williams vine azi in Romania. Artistul va ateriza pe aeroportul Baneasa si va fi cazat la un hotel de cinci stele. Intre timp, in Piata Constitutiei se ridica scena pe care va canta maine seara. Iata cum arata constructia.

Publicat

pe

concert-robbie-williams-bucuresti

Robbie Williams vine azi in Romania. Artistul britanic va sosi cu un avion privat ce va ateriza pe aeroportul Baneasa.

De acolo, el va fi condus spre hotelul de cinci stele unde va fi cazat. Din motive de securitate, nu s-a facut public numele acestuia, existand trei variante: Hilton, Marriott si Radisson.

In cazul in care nu va iesi la plimbare in Bucuresti in aceasta seara, artistul va parasi hotelul abia maine la pranz, cand se va prezenta la repetitii.

scena-robbie-williams-2 scena-robbie-williams

Intre timp, in Piata Constitutiei se construieste scena pe care solistul va canta vineri seara. Zona din fata Palatului Parlamentului este plina de camioane care aduc schelele si dotarile tehnice necesare ridicarii scenei, dar si a turnurilor de mixaj, de lumini si a tribunei (foto: Libertatea).

Ce pretentii are Robbie in Romania

robbie-williams-concert

Robbie Williams a cerut ca inaintea si in timpul concertului sa aiba in culise o camera pentru masaj de relaxare si o alta cu console Xbox. Isi doreste ca aceste spatii sa fie decorate in mov si cafeniu.

Advertisement

In plus, organizatorii ii vor indeplini dorintele de a avea la dispozitie 280 de prosoape, sushi, lapte proaspat, peste, carne de miel, legume, guma de mestecat, gogosi, oua, precum si ziare din Marea Britanie.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *