Connect with us

News

Robert Turcescu explica de ce nu mai are rating: “Ne apropiem de naked news”

Robert Turcescu nu mai are audientele de odinioara si pune acest fapt pe seama degradarii show-urilor de televiziune. El sustine ca ne apropiem incet-incet de sterile prezentante de crainici dezbracati.

Publicat

pe

Robert Turcescu se bucura odinioara de un rating considerabil cu talk-show-urile sale insa intre timp gusturile publicului s-au schimbat iar televiziunile au inceput sa aloce un spatiu cat mai mare productiilor de gen tabloid. Vedeta B1 Tv crede ca in curand vom asista la stiri prezentate de crainici dezbracati, adica “naked news”.

„Daca nu ma urc pe masa si nu dansez din buric sau daca nu arunc cu paharul cu apa in invitati, nu voi mai avea niciodata succesul pe care l-a inregistrat emisiunea 100% in primii ani de existenta.

Dar la vremea aceea oamenii inca aveau o bucurie privind o banala intrebare de final, un test de cunostinte generale pentru invitat, care primea o bila alba sau o bila neagra.

Deci se putea face o audienta exploziva cu asa ceva in televiziune. Acum, cred ca ne apropiem usor-usor de „naked news”, a declarat Robert Turcescu pentru Adevarul.

Intrebat daca intentioneaza sa se casatoreasca cu Oana Sarbu, cu care are o relatie de cativa ani si un fiu adoptat, Robert Turcescu spune ca este inca “baiatul mamei” si ca nu este nicio graba pentru a merge la altar.

„Nu mi-am fixat un target ca sa ma recasatoresc, doar ca nu mai exista niciun fel de urgenta. Eu am un copil, prietena mea are un copil, este totul bine asa, nu vad de ce ar mai fi nevoie. Am fost mire, Oana a fost mireasa, nu cred ca mai este neaparat nevoie. Asta cred ca vine odata cu cinismul de dupa divort.

Vad in jur atatea persoane casatorite care se insala pe rupte, incat imi dau seama ca totul e doar o conventie. Unii raman impreuna, spun ei, pentru copii, dar de fapt ii cresc intr-un soi de bordel”, a declarat el.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *