Connect with us

News

Robert Turcescu a primit, de 1 martie, un trandafir de la iubita lui, Oana Sarbu

De 1 Martie, destinatia cadourilor s-a schimbat in cazul cuplului Robert Turcescu – Oana Sarbu. De aceasta data, cantareata i-a oferit jurnalistului un trandafir, pe scena, in timpul unui concert pere acesta s-a sustinut alaturi de trupa Casa Presei.

Publicat

pe

Robert Turcescu si Oana Sarbu formeaza un cuplu discret. De multe ori, despre ei tabloidele scriu ca nu ar mai avea o relatie pe atat de calda.

Pe strada, cand sunt vazuti, au o atitudine distanta unul fata de celalalt, si de foarte putine ori au fost zariti imbratisandu-se.

Pe 1 martie, Robert Turcescu a sustinut un concert alaturi de trupa Casa Presei, intr-un club din Bucuresti. In public s-a aflat si Oana Sarbu. Solista i-a cumparat un trandafir si i l-a trimis iubitului ei, prin intermediul unei fetite.

„Nici nu stiu ce sa spun. E prima oara cand primesc o floare si mai ales de Martisor. Am avut emotii. Cand vine Oana in public, nu pot sa nu ma uit la ea, sa caut semne, sa vad pe chipul ei daca totul merge bine sau nu.

Astazi am vazut-o zambind de patru- cinci ori, ceea ce, in traducerea noastra, inseamna un „Bravo, baby!”. Asta e satisfactia suprema, e echivalentul unei medalii de argint, ca sa nu zic de aur”, a declarat Robert Turcescu pentru Cancan.