Connect with us

Stiri externe

Trist si induiosator! Scrisoarea care face lumina! Iata de ce s-a sinucis Robin Williams!

Scriitorul Dan Spencer, sotul asistentei Rebecca Erwin Spencer, cea care a lucrat ani de zile pentru Williams si i-a descoperit cadavrul marti dimineata, face lumina in ceea ce priveste sinuciderea actorului. Dan Spencer a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare din care reies motivele sinuciderii lui Williams.

Publicat

pe

robin-williams-weapons-of-self-destruction-1024

Robin Williams a fost gasit fara suflare intr-un dormitor al vilei lui din Los Angeles de catre asistenta sa, Rebecca Erwin Spencer, marti dimineata in jurul orei 11:50. Actorul si-a pus capat zilelor sufocandu-se cu o curea, asta dupa ce a incercat sa-si taie venele cu un briceag. In ultimii ani, Williams se confrunta cu o dependenta grava de alcool si de substante stupefiante, care i-au provocat o grava depresie. In plus, nici situatia sa financiara nu era deloc roz, actorul fiind foarte aproape de faliment. 

Sotul Rebeccai, Dan Spencer, care este de profesie scriitor si s-a numarat printre apropiatii lui Williams ii aduce acestuia un omagiu printr-o scrisoare care vorbeste de la sine. Din aceasta reiese ca in ciuda carierei fulminante, a celor trei copii si a celei de-a treia sotii, Robin Williams s-a simtit singur si era marcat chiar si la 62 de ani de traumele din copilarie.

„Cand era un mic copil, el statea singur in camera lui cand parintii erau plecati in calatorii de afaceri si se juca cu soldateii. Iti poti imagina cum mama si tatal lui ii spuneau sa fie un soldatel cuminte in perioada in care ei erau plecati. Cand se intorceau acasa, Robin primea de fiecare data un cadou, o recomensare pentru faptul ca a fost cuminte. De fiecare data… noi soldatei de jucarie de adaugat la colectie.”

dan-spencer-facebook-post-about-robin-williams-bugged-2

„Aceste jucarii au ramas cu el tota viata si mereu i-au adus aminte de copilaria lui. Isi expunea soldatii de jucarie in cutii speciale. Apoi a descoperit jocurile video si consola Xbox. Numiti un joc, indiferent de cat de obscur, Robin il avea. El a continuat jocurile cu soldatii chiar si la varsta de 62 de ani. Era avid dupa jocuri, iar noi aveam un nume pentru aceasta manie a sa. Mereu spuneam ca el se lupta sa salveze lumea”

„Apoi a plecat in locuri periculoase precum Afganistan si Iraq pentru a le aduce soldatilor adevarati, aflati in mijlocul luptei, un zambet pe buze. A fost ca si cum s-a intors la prietenii sai din copilarie. Noi, cei care am fost atat de norocosi sa-i fim aproape, am vazut cum eroul nostru a cucerit lumea. L-am insotit in calatoria sa in jurul Globului. A fost ceva magnific! Maret! A avut mari victorii! Au fost experiente minunate! Am fost incredibili de norocosi sa asistam la astfel de momente. Ce s-a mai ras! Ce atmosfera de dragoste si veselie era in acele cazemate! El a salvat lumea!”

Advertisement

„In ultimii ai ai vietii sale, eroul nostru a gasit din nou dragostea si eram ferm convinsi ca Susan va fi cea care il va ajuta sa ajunga de partea cealalta a Curcubeului. Dupa decade de razboi… se intrevedea un final fericit.”

„Ultima sa batalie a fost insa foarte dureros de urmarit. Doamne Dumnezeule, daca ati fi putut vedea ce razboi se dadea in sufletul lui. Iti oprea inima, nu altceva. Am luptat aceasta lupta cu el, care insa l-a infrant. Acum, eroul nostru si-a depus armele. Si-a luat adio de la soldatii lui. Ultima lupta s-a terminat. In cele din urma, baietelul singuratic si-a gasit pacea…”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *