Connect with us

Stiri externe

Rochia lui Kate Middleton care a atras toate privirile în Jamaica

Ducii de Cambridge se află în această perioadă într-un turneu regal prin Caraibe, acolo unde Ducesa a făcut furori cu aparițiile ei impecabile. Iată rochia lui Kate Middleton care a atras toate privirile în Jamaica.

Publicat

pe

Rochia lui Kate Middleton care a atras toate privirile în Jamaica

Prințul William și Kate Middleton bifează zilele acestea un turneu regal prin Caraibe. Turneul a inclus și o vizită oficială în Jamaica, unde Kate Middleton a strălucit. Acolo, cei doi au participat la un dineu organizat de Guvernator în Kingston.

Ducesa de Cambridge a atras toate privirile cu apariția ei impecabilă, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Rochia lui Kate Middleton care a atras toate privirile în Jamaica:

Rochia lui Kate Middleton a fost realizată de designerul britanic Jenny Packham. Este vorba despre o rochie spectaculoasă, verde smarald, din tulle. Pentru a-și completa ținuta, Ducesa de Cambridge a ales bijuterii din colecția personală a Reginei Elisabeta: cercei cu diamante și smaralde.

Acest turneu în Caraibe marchează Jubileul de Platină. Prințul William a purtat, la dineul oficial, un smoking negru. Acesta a ținut un discurs prin care și-a exprimat regretul legat de suferințele provocate de Imperiul Britanic acestei ţări, în timpul sclaviei.

Inspirație: 13 pardesie iconice purtate de Kate Middleton