Connect with us

Stiri externe

Rochiile Prințesei Diana, vândute cu 1,6 milioane de dolari

Trei dintre rochiile care i-au aparținut Prințesei Diana, piese vestimentare pe care aceasta le-a purtat cu diferite ocazii speciale, au fost vândute în cadrul unei licitații, contra sumei de 1,6 milioane de dolari. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Rochiile Prințesei Diana, vândute cu 1,6 milioane de dolari

Licitația „Legends: Hollywood and Royalty” a fost organizată săptămâna trecută la Hollywood. Peste 1 400 de obiecte care au aparținut cândva unor staruri de top au fost vândute contra unor sume fabuloase.

Printre acestea se numără și trei dintre rochiile Prințesei Diana. Este vorba despre o rochie roșie din mătase, creație Bruce Oldfield, dar și două rochii semnate Catherine Walker. Aceasta din urmă s-a numărat printre creatorii de modă preferați al regretatei Lady Di.

Prima dintre rochii, cea roșie, a fost purtată de Diana în anul 1991, la premiera oficială a filmului Hot Shots! Aceasta a fost vândută la licitație contra sumei de 571 500 de dolari.

Rochia negru cu verde a fost purtată de Lady Di tot în 1991, la o gală desfășurată în Toronto, Canada. Și această piesă a fost licitată tot cu suma de 571 500 de dolari.

Rochia negru cu alb, fără bretele, a fost purtată la un eveniment privat și achiziționată acum cu 508 000 dolari.

În total, banii strânși în urma vânzării celor trei rochii însumează peste 1,6 milioane de dolari.