Connect with us

News

Rocsana Marcu a invins in instanta! Tatal fetitei sale, dat in vileag!

Rocsana Marcu a invins in lungul proces pe care l-a intentat lui Adrian Iliescu. S-a demonstrat ca acesta este tatal fetitei ei de trei ani si jumatate, lucru pe care fiul primarului din Giurgiu l-a negat atata timp.

Publicat

pe

Rocsana Marcu s-a vazut nevoita sa isi creasca singura fetita, pe Mayra, in ultimii trei ani si jumatate. Si asta intrucat Adrian Iliescu, fiul primarului din Giurgiu, si-a negat parternitatea.

Vedeta Prima TV a ramas in urma cu mai bine de patru ani insarcinata in urma unei scurte relatii pe care a avut-o cu Adrian.

Insa, vazut in fata faptului implinit, acesta a renegat-o pe iubita lui si a negat orice legatura cu sarcina ce incepea sa capete proportii de la o luna la alta.

Roxana a adus in cele din urma pe lume o fetita sanatoasa si frumoasa pe care a crescut-o pana de curand singura. Actrita din serialul „Trasnitii” este acum implicata intr-o noua relatie si a adus pe lume inca o fetita in vara acestui an.

Despre decizia instantei, avocatul ei a declarat pentru Click: „Actiunea s-a admis. Fiul primarului din Giurgiu e tatal copilului. El a fost obligat prin instanta sa se prezinte la Institutul medico-legal Mina Minovici, ca sa faca testul de paternitate, dar a refuzat, ceea ce inseamna ca e o recunoastere partiala.

Rocsana nu a cerut pensie alimentara, ea vrea doar ca fetita sa nu-i reproseze ca in certificatul ei de nastere nu e trecut numele tatalui biologic. Procesul s-a incheiat, Adrian Iliescu poate face recurs, insa nu are temei legal”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *