Connect with us

Stiri externe

Româncele de pe covorul roșu de la Cannes 2022

Nu doar personalitățile de la Hollywood au atras privirile pe red carpet la Festivalul de Film de la Cannes, ci și actrițele din România care au bifat apariții de senzație. Iată-le în continuare pe româncele de pe covorul roșu de la Cannes 2022!

Publicat

pe

Româncele de pe covorul roșu de la Cannes 2022

Peste tot în lume, româncele sunt recunoscute pentru frumusețea lor. Este și cazul actrițelor din țara noastră care au reușit să își construiască cariere de succes peste hotare. La Festivalul de Film de la Cannes 2022, Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea au atras toate privirile pe covorul roșu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon)

Advertisement

Catrinel Menghia a bifat 3 apariții superbe pe red carpet la Cannes 2022. Mai întâi, a purtat o rochie diafană semnată de Zuhair Murad.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon)

La premiera filmului românesc „R.M.N”, a purtat o rochie verde, creație a designerului Gaurav Gupta.

Advertisement

Mandatory Credit: Photo by Manuele Mangiarotti/ipa-agency/Shutterstock (12957356bo)
Catrinel Menghia
‘Elvis’ premiere, 75th Cannes Film Festival, France – 25 May 2022

Catrinel Menghia nu a lipsit nici de la premiera mult așteptatului film „Elvis”. De această dată, a optat pentru o rochie neagră cu decupaje îndrăznețe.

Nici Mădălina Ghenea nu s-a lăsat mai prejos. Mai întâi, a purtat o superbă rochie verde smarald. O creație Zuhair Murad, pe care a accesorizat-o cu pantofi argintii și bijuterii cu diamante. Spectaculoasa piesă vestimentară i-a pus perfect în valoare trupul de zeiță și pielea bronzată.

A doua apariție a fost pe covorul roșu la premiera filmului „Elvis”. Mădălina a ales să poarte, de această dată, o rochie albă Icon House L.A. Rochie scurtă, dar cu o trenă spectaculoasă.

Advertisement

Și actrițele românce din „R.M.N”, Judith State, Orsolya Moldován și Macrina Bârlădeanu au bifat apariții impecabile pe covorul roșu.

Cine a creat rochiile marilor vedete de la Cannes

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *