Connect with us

Cinenews

Filmul Romina, VTM, încasări de 2 milioane de dolari

Romina, VTM!, filmul românesc cu Nicole Cherry în rol principal, a obținut încasări de două milioane de dolari și se află pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb/BoxOfficeMojo.

Publicat

pe

Filmul Romina, VTM, încasări de 2 milioane de dolari

Comedia Romina, VTM! o are pe artista Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană sonoră cu piese care au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

”Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final”, mărturisește Nicole Cherry.

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 9 ca număr de intrări în cinema. Pană acum, aproape jumătate de milion de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, filmul având încasări de 8.629.359 RON (aprox. 2.000.000 $).

Advertisement

„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător ”, spune Selly, co-producator Romina, VTM!

Romina, VTM! se află pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023, conform https://www.boxofficemojo.com/year/world.

Filmul Romina, VTM! este distribuit de Vidra Productions și rulează în cinematografele din toată țara.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *