Connect with us

Stiri Interne

Rona Hartner a murit! Actrița avea 50 de ani

Rona Hartner s-a stins azi din viață, pe patul de spital, la vârsta de doar 50 de ani. Actrița s-a luptat mai mulți ani cu o boală incurabilă, dar în urmă cu câteva săptămâni era încrezătoare că tratamentul pe care îl urmează dă roade.

Publicat

pe

Rona Hartner a murit! Actrița avea 50 de ani

Rona Hartner a murit azi, 23 noiembrie, la vârsta de doar 50 de ani. Actrița era internată la ATI, iar sora ei a anunțat încă de aseară că aceasta este în stare foarte gravă.

Celebra artistă s-a confruntat în ultimii ani cu cancerul de colon și ficat, boală pe care a învins-o de câteva ori, dar care a recidivat în urmă cu câteva luni. În vara acestui an, Rona a fost diagnosticată cu metastaze la plămâni și creier. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva.

Ba mai mult decât atât, chiar ea era încrezătoare că tratamentul pe care îl urmează dă roade. În urmă cu câteva săptămâni, actrița părea că se simte mai bine și a promis că va reveni pe scenă.

Din păcate, însă, lucrurile nu au fost așa. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit în ultimele zile. Actrița a fost internată la ATI, iar medicii i-au administrat un tratament paliativ.

Încă de seara trecută, sora ei, Rinda, a anunțat pe rețelele de socializare că Rona își trăiește ultimele clipe. Ea i-a rugat pe prietenii virtuali ai actriței să se roage pentru sufletul acesteia.

Azi, Rinda a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă. Pe rețelele de socializare curg mesajele de regret.

Rona Hartner s-a născut pe 9 martie 1973 în București. Actriță, cântăreață, compozitoare și textieră, ea s-a bucurat de succes atât în România, cât și peste hotare. Deja de mulți ani, Rona se mutase în Franța, unde își construise o viață frumoasă și o carieră înfloritoare.

Primul ei rol important a fost în filmul „Gadjo dilo – Străinul nebun”, regizat de Tony Gatlif și filnat în România. Pentru acel rol, actrița a primit Leopardul de Aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.