Connect with us

ADPM Beauty

Roxana Ciuhulescu mai tânără cu 10 ani după un tratament de doar 5 minute

Roxana Ciuhulescu a apelat prima oară la medicul estetician pentru un tratament minim invaziv de rejuvenare facială și este extrem de încântată de rezultate. La 44 de ani, vedeta a efectuat un tratament simplu și rapid, procedură care i-a șters zece ani de pe chip în doar cinci minute.

Publicat

pe

Roxana Ciuhulescu mai tânără cu 10 ani după un tratament de doar 5 minute

„Mi-am dorit ca, la începutul acestui sezon rece, să dau un refresh tenului meu, astfel că am apelat pentru prima oară la medicul estetician Iancu Morad. M-am documentat înainte și am vrut să mă las pe mâna unui medic cu experiență și un background bogat în rezultate foarte frumoase pe care le-am descoperit pe social media. Mi-am dorit un tratament rapid și eficient, însă care să nu îmi modifice trăsăturile, să aibă un aspect natural. Domnul doctor chiar pe astfel de rezultate mizează, astfel că am știut că nu am cum să dau greș. Și am avut dreptate”, declară Roxana Ciuhulescu.

Tratament cu botox pentru un chip vizibil întinerit

Vedeta a apelat la un tratament minim invaziv de rejuvenare facială cu botox. Efectuată corect, de un medic cu experiență, această intervenție minim invazivă îmbunătățește considerabil aspectul tenului, păstrând însă trăsăturile naturale.

„Roxana Ciuhulescu este o femeie frumoasă și nu are probleme semnificative în ceea ce privește aspectul tenului. Asta se datorează cel mai probabil moștenirii genetice, dar și faptului că, de-a lungul anilor, a avut grijă să ducă un stil de viață sănătos, cu sport, o alimentație echilibrată și o îngrijire atentă a tenului. Ce și-a dorit ea a fost un aspect mai odihnit și mai luminos al tenului. Am decis împreună că tratamentul cu botox este cel mai potrivit pentru început. Efectul botoxului se instalează treptat timp de 14 zile după injectare și, odată tratamentul efectuat corect, dă un aspect de chip odihnit, luminos, fresh. Este ca și cum tocmai te-ai întors dintr-o vacanță extrem de relaxantă. Mă bucur să văd cât este de încântată de rezultat!”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Vedeta se declară foarte încântată de rezultat.

„Fața mi s-a luminat instant. Este o schimbare foarte frumoasă, dar discretă, de care mă bucur foarte mult”, spune Roxana.

Acid hialuronic pentru un aspect fresh al chipului

În zona șanțurilor nazolabiale și a liniilor marionette, medicul estetician i-a injectat o cantitate mică de acid hialuronic. Rezultatul este unul similar cu cel al liftingului și se obține în doar cinci minute.

„Din cauza șanțurilor nazolabiale care se creează inevitabil odată cu trecerea anilor, și a liniilor marionette din etajul inferior al feței, chipul are un aspect mereu parcă trist. Rezolvarea pentru această problemă este injectarea de acid hialuronic în puncte cheie. Tratamentul este simplu, durează doar câteva minute și are un efect spectaculos de lifting. Practic, obținem un efect instant de întinerire cu 8-10 ani”, declară medicul estetician Iancu Morad.

„Am deja o săptămână de la efectuarea acestui tratament. Pielea nu s-a învinețit deloc în zonele injectate, este mult mai elastică și mai luminoasă. Niciunul dintre oamenii cu care m-am întâlnit în această perioadă nu au sesizat că mi-am făcut vreo procedură, însă toți m-au întrebat cum reușesc să am un chip atât de odihnit și fresh în contextul programului meu foarte aglomerat. Este exact reacția pe care mi-o doream” mai spune Roxana Ciuhulescu.