Connect with us

Stiri Interne

Roxana Nemes, la detoxifiere! A devenit imaginea clinicii de lux din Bodrum!

Roxana Nemes a devenit de curand, alaturi de Andreea Marin, imaginea celebrei clinici de detoxifiere din Bodrum, Sianji Well-Being Resort! Artista fost deja in Turcia pentru a realiza sedinta foto ce va aparea in catalogul de prezentare a hotelului de cinci stele si a clinicii de lux, dar a si incercat cura de detoxifiere si s-a declarat extrem de incantata de aceasta.

Publicat

pe

roxana-nemes-detoxifiere

Roxana Nemes este, alaturi de Andreea Marin, noua imagine a celebrei baze de detoxifiere din Bodrum, Sianji Well-Being Resort! Cantareata a fost, in urma cu o saptamana in Turcia, pentru o sedinta foto si deja pozele cu ea sunt in catalogul de prezentare a hotelului de cinci stele si a clinicii de lux in intreaga lume!

roxana-nemes-detoxifiere3

“In urma cu trei ani, am fost invitata sa sustin un recital in Turcia, chiar la acest stabilimentul de lux si patronii de aici m-au placut foarte mult! De atunci, am tinut legatura cu ei, am mai fost sa cant acolo si, anul acesta, mi-au propus sa le promovez clinica si hotelul! Andreea Marin este si ea in continuare imagine, asa ca, impreuna, vom milita pentru sanatate si frumusete la standarde de calitate maxima, mai ales ca sunt multi turisti si, in special, romani, care sunt adeptii acestor cure de detoxifiere”, a declarat Roxana Nemes.

roxana-nemes-detoxifiere1

Frumoasa cantareata a fost la Bodrum pentru a face sedinta foto pentru hotel, dar a si incercat, fie si pentru o perioada scurta, celebra cura de detoxifiere.

“Am stat trei zile in Turcia, timp in care am intrat in programul medical si l-am respectat cu sfintenie! Totul incepea de la orele 8.00 dimineata! Primul pas era la cabinetul medical pentru analize, apoi intram la un aparat care iti analiza intregul corp ca, pe urma, sa vina partea mai dificila, cu clisme, care iti elimina toate rezidurile din organism! La final, ‘celebra’ mancare, care consta in shake-uri dintr-o combinatie de iarba de grau, sfecla rosie, morcovi, telina, mere. Iti dadeau o energie incredibila si nu mai iti era foame toata ziua! Apoi, mergeam la yoga si pilates, pentru un tonus bun! Toata experienta a meritat si, cu siguranta, ma voi intoarce sa tin toata cura, asa cum fac tot cei care vin aici si, timp de un an, nu mai au probleme!”.

roxana-nemes-detoxifiere2

La sedinta foto de prezentare a hotelului si a clinicii, Roxana Nemes a aratat senzational! Ea a fost imbracata de Andra Matei si Sokrates, fotograful ei personal, Adi Coco, a fost cel care a realizat niste imagini incredibile, iar patronul stabilimentului a tratat-o toata perioada ca pe o printesa!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *