Connect with us

Stiri externe

Unde isi vor petrece Printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai intr-o ceremonie fastuoasa cu 600 de invitati, care a fost difuzata in intreaga lume. In conditiile astea, credem si noi ca sunt nerabdatori sa aiba parte de momente de intimitate, macar in lune de miere. Iata unde vor merge.

Publicat

pe

Unde isi vor petrece Printul Harry si Meghan Markle luna de miere

Ducele si ducesa de Sussex nu au plecat in lune de miere imediat dupa nunta din cauza angajamentelor pe care le aveau deja programate. De asemenea, cei doi au vrut sa fie prezenti la aniversarea printului Charles, care a avut loc la doar cateva zile dupa casatoria lor.

Au existat o serie de speculatii despre locul in care cei doi isi vor petrece, in cele din urma, luna de miere. Cei mai multi au pariat pe Africa, in special Botswana. Este locul in care au fost in prima lor excursie impreuna, la doar cateva saptamani dupa ce s-au cuplat.

Insa, conform TMZ, cuplul isi va petrece vacanta romantica de dupa nunta intr-o regiune absolut superba, din Canada. Este o destinatie potrivita pentru cei doi, avand in vedere ca acolo s-au cunoscut. Prima parte a relatiei lor s-a consumat in Toronto, acolo unde Meghan a locuit ani buni, in perioada cand filma pentru serialul Suits.

https://www.instagram.com/p/BjBmpdvHLyN/?utm_source=ig_embed

Advertisement

Potrivit celor mai recente informatii ale jurnalistilor de la TMZ, cuplul va sta la Fairmont Jasper Park Lodge din Alberta. Acesta este situat in mijlocul superbului Parc National Jasper. Se pare ca ei ar viza Outlook Cabin, care costa nu mai putin de 6818,13 de dolari, pe noapte. O nimica toata, atunci cand esti o regalitate.

https://www.instagram.com/p/BW0ynvZhgOf/?utm_source=ig_embed

 

Kate Middleton, o zi normala, alaturi de George si Charlotte

Zvonurile nu au fost confirmate inca oficial si cel mai probabil nici nu vor fi, decat dupa calatorie. Insa, daca vor merge intr-adevar la Fairmont Jasper Park Lodge, nu vor fi primii membri ai familiei regale britanice care viziteaza statiunea.

In 1939, regele George VI si regina Mama au fost aici. Iar mai curand, in 2005, regina Elisabeta si sotul ei, printul Philip, au stat in acelasi loc.

Advertisement