Connect with us

ADPM Beauty

S-a deschis Xpert Beauty in Baneasa Feeria. E paradisul produselor cosmetice?

VIneri s-a lansat cel de-al patrulea magazin Xpert Beauty, primul din Bucuresti, dintr-un lant de 6 magazine. Acesta este situat in Baneasa Feeria si se alatura lantului de magazine Xpert Beauty Worry Free Zone, fiind un flag ship store pentru Bucuresti, urmand deschiderea altor shopuri in Bucuresti si zona limitrofa.

Publicat

pe

S-a deschis Xpert Beauty in Baneasa Feeria. E paradisul produselor cosmetice?

Xpert Beauty reprezinta cel mai complex concept store de cosmetica profesionala din Romania, magazine cu produse pentru par, ten, corp, pentru ingrijirea mainilor, a unghiilor, produse de make-up ce apartin unor branduri internationale renumite.

In cadrul Xpert Beauty primesti recomandari personalizate din partea specialistilor si pot astfel alege exact produsele adecvate tipului tau de piele sau de par.

In fiecare saptamana la Xpert Beauty sunt invitati specialiști din industria de frumusete care le ofera vizitatorilor demonstratii si informatii despre tendintele in domeniu.

In plus, tot saptamanal, este actualizat și un stand special cu selectia de produse recomandate conform trendurilor.

La evenimentul de lansare, organizat si comunicat in colaborare cu YOLO Media, au participat vedete cunoscute din showbiz precum Andreea Balan, Amalia Enache, Roxana Ciuhulescu, Tania Budi, Albertina Ionescu, Alexandra Ungureanu, Adina Buzatu, Simona Patruleasa, Adina Halas, Patrizia Paglieri, Crina Abrudan, Andreea Perju, DJ Wanda, Diana Bart, Tili Niculae. 

Adina Halas

Tili Niculae

Simona Patruleasa si Ilinca Obadescu

Roxana Ciuhulescu

Maria Andrei

DJ Wanda

Diana Bart

Andreea Balan

Cristina Cioran

Crina Abrudan

Andreea Perju

Amalia Enache

Alexandra Ungureanu

Albertina Ionescu

Adina Halas

Adina Buzatu

Corina Kristaly, Sorin Dutoiu (YOLO Media), Andreea Perju, Christian Stan (YOLO Media), Tania Budi

Xpert Beauty se afla in Feeria (Baneasa Shopping City, intre Carrefour si Mobexpert) si a fost gandit și proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spatiu unde redescoperi cat de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experienta placuta și memorabila; totodata ai o selectie excelenta de produse profesionale și beneficiezi de suport acordat de specialiști in alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Xpert Beauty se afla in Palas Mall Iași, City Park Mall Constanta, Shopping City Piatra Neamt si Ploiesti.

Sitemul de fidelizare al clientilor este unul ingenios. Postarile de pe social media apar in timp real pe un display smart, astfel folosind check in-ul, hashtaguri sau daca vii insotit de un prieten, poti acumula puncte care se traduc ulterior in reduceri aplicate produselor si serviciilor.

Totodata exista Oglinda Inteligenta si printr-o simpla scanare a produselor, poti sa descoperi in timp util toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi sigur ca este produsul potrivit tie, dar si tipsuri „how to”. La XpertBeauty se gasesc cele mai apreciate produse cosmetice profesionale din industria de beauty. 

Noutatea absoluta a magazinului XpertBeauty Baneasa este colaborarea cu Saloanele de infrumusetare Silhouette sub conceptul de Silhouette Express Beauty. Clientele vor putea opta pentru servicii de infrumusetare cu produse Guinot  si tehnologii anti age si slabire LPG, servicii extrem de rapide si cu rezultate uluitoare.

Xpert Beauty, primele magazine Worry Free Zone cu produse cosmetice profesionale, au fost inaugurate în Iași și Constanța

Noua generație de beauty influenceri din România intră în campania Top Line Unalike Beauty