Connect with us

Stiri externe

S-a eliminat proba costumelor de baie la Miss America! Nu se mai voteaza in functie de frumusete fizica!

Concursul Miss America a anulat proba de costume de baie si nu va mai judeca concurentele doar pe baza aspectului lor, a anuntat organizatia zilele trecute.

Publicat

pe

S-a eliminat proba costumelor de baie la Miss America! Nu se mai voteaza in functie de frumusete fizica!

“Nu mai suntem o simpla defilare, un concurs de frumusete, suntem o competitie, nu vom mai judeca candidatele doar in ceea ce priveste aspectul lor fizic”. Aceasta a fost declaratia lui Gretchen Carlson, fosta Miss America si presedinte al consiliului de administratie al organizatiei, la Good Morning America.

https://www.instagram.com/p/BjpFPa6gIx1/?taken-by=missamerica

Concursul va moderniza, de asemenea, proba de rochie de seara a evenimentului, a adaugat Carlson. “Nu mai judecam femeile pentru imbracamintea de seara pe care aleg sa o poarte. Orice ar alege sa poarte, pe noi ne intereseaza ce scot pe gura atunci cand vorbesc despre initiativele lor de impact social”.

Aceste schimbari vor fi oficiale incepand cu urmatorul concurs Miss America, din 9 septembrie, in Atlantic City, NJ.

Organizatia spune si ca va deveni mai incluziva in ceea ce priveste diversitatea formelor corpurilor admise. Cand a fost intrebata daca in competitie vor fi de acum “femei de toate formele si dimensiunile”, Carlson a raspuns: “Da, dorim sa fim deschisi, transparenti, inclusiv cu femeie care nu s-au simtit confortabil sa participe la concursul nostru pana acum”.

“Vrem ca mai multe femei sa stie ca sunt binevenite in aceasta competitie”, a adaugat mai tarziu Carlson.

Procesul de revigorare a concursului vine odata cu amploarea miscarii #MeToo, la care Carlson a aderat. Ea a depus o plangere de hartuire sexuala impotriva presedintelui Fox News, Roger Ailes, care a dus la concedierea sa.

Schimbarile vin si dupa scandalul din decembrie anul trecut, in care fosti oficiali Miss America au denigrat inteligenta, aspectul si viata sexuala ale fostelor castigatoare. Cineva le-a spart conturile de e-mail si a facut publice conversatiile dintre ei. Controversa a declansat un adevarat cutremur la varful organizatiei. Iar cele trei pozitii de conducere sunt acum ocupate de femei.

A refuzat sa faca sex cu Miss America dupa doua luni de relatie

De asemenea, Carlson nu este ingrijorata de faptul ca excluderea probei costumelor de baie va afecta ratingurile. “Interesant, dar aceasta nu este o parte foarte bine cotata a concursului”, a spus ea la GMA. “Oamenilor, de fapt, chiar le place proba de talent a competitiei”.