Connect with us

Cinenews

S-a lansat filmul în care Mădălina Ghenea joacă alături de Chuck din Gossip Girl

Mădălina Ghenea bifează un nou succes în cariera cinematografică internațională. Frumoasa româncă joacă rolul principal într-un film de Hollywood ce s-a lansat recent. Partenerul ei pe marele ecran este Ed Westwick, cunoscut drept Chuck Bass din Gossip Girl.

Publicat

pe

S-a lansat filmul în care Mădălina Ghenea joacă alături de Chuck din Gossip Girl

Mădălina Ghenea poate spune că a cunoscut succesul la Hollywood. După ce a jucat rolul Sophiei Loren în House of Gucci, alături de Lady Gaga și Al Pacino, s-a lansat acum un film cu Mădălina în rol principal.

Thriller-ul Deep Fear a avut zilele trecute premiera oficială la Londra.

Partenerul Mădălinei de pe marele ecran este, de această dată, Ed Westwick, cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din serialul Gossip Girl.

Advertisement

În film, actrița joacă rolul lui Naomi, o femeie împlinită care pornește singură într-o călătorie cu yacht-ul prin Caraibe. Destinația finală? Grenada, acolo unde trebuie să se întâlnească cu iubitul ei, Jackson (Ed Westwick).

În timpul unei furtuni pe mare, ea întâlnește o serie de supraviețuitori ai unui naufragiu. Descoperă însă că aceștia sunt în realitate traficanți de droguri. De acolo, pronește o aventură pe viață și pe moarte pentru personajul Mădălinei.

Mădălina Ghenea a strălucit la propriu la premiera de la Londra a celui mai nou film.

Filmul poate fi urmărit în prezent în cinematografe în Statele Unite sau Dubai, dar și pe Netflix în anumite părți ale lumii. În Brazilia, pelicula se află pe locul 6 în topul celor mai urmărite filme pe Netflix. În Republica Dominicană, filmul ocupă locul 2 în același clasament.

De asemenea, filmul poate fi cumpărat de pe platforme precum iTunes, Amazon, Google Play, Vimeo sau YouTube.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *