Connect with us

Cinenews

S-a lansat primul trailer al filmului Joker 2, în care joacă Lady Gaga

Fanii cinematografiei și ai universului DC Comics sunt încântați de lansarea mult așteptatului trailer pentru filmul „Joker 2”, în care Lady Gaga joacă alături de celebrul actor Joaquin Phoenix. Iată primele imagini din filmul care va apărea în cinematografe la sfârșitul acestui an!

Publicat

pe

S-a lansat primul trailer al filmului Joker 2, în care joacă Lady Gaga

Primului film Joker s-a bucurat de un succes extraordinar și a câștigat patru premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor (Joaquin Phoenix). Au trecut deja cinci ani de atunci, iar fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea producției Joker 2.

Lady Gaga este cunoscută pentru versatilitatea sa și pentru abilitățile sale actoricești remarcabile demonstrate deja în filmul „A Star is Born”. Vedeta își face acum intrarea în universul DC Comics printr-un rol care promite să surprindă și să încânte publicul.

Primul film s-a concentrat asupra originii și transformării lui Arthur Fleck în Joker. Continuarea promite să dezvăluie mai multe despre ceea ce îl determină pe acest personaj să perpetueze haosul și anarhia în oraș.

Fanii sunt nerăbdători să vadă cum se va desfășura chimia dintre Lady Gaga și Joaquin Phoenix pe marele ecran.

Primul trailer a fost deja lansat. Asta a dat naștere la o mulțime de reacții entuziaste și speculații despre ceea ce va aduce Joker 2.

Filmul este programat să apară în cinematografe în luna octombrie a acestui an.