Connect with us

Stiri Interne

S-a lansat zumeo, platforma de mesaje video personalizate de la celebrități și Moș Crăciun!

Copiii au ocazia luna aceasta să se întâlnească virtual cu Moș Crăciun, primească mesaje video personalizate și chiar o întâlnire online cu acesta. Totul se va întâmpla prin intermediul platformei zumeo, care se lansează oficial azi în România.

Publicat

pe

S-a lansat zumeo, platforma de mesaje video personalizate de la celebrități și Moș Crăciun!

Zumeo redefinește interacțiunea dintre celebrități și fanii acestora, transformând totul într-o experiență mult mai personală chiar decât actualele rețele de socializare. Oricine are acum ocazia să primească, în câțiva pași simpli, un mesaj video personalizat, un mesaj scris pe contul de social media sau chiar să intre într-o scurtă discuție video cu celebritatea aleasă de pe zumeo.ro.

Este noua modalitate de comunicare online, adaptată perioadei pe care o traversăm, de limitare a interacțiunii sociale, dar și proiectată conform tendințele viitorului.

Moș Crăciun este, cu siguranță, cea mai faimoasă vedetă a lunii decembrie. Întrucât evenimentele din spațiile publice sunt restricționate în acest an, copiii vor putea avea parte de bucuria întâlnirii cu Moșul în spațiul online, pe zumeo.ro.

Platforma zumeo este produsă de echipa care a semnat cele mai mari evenimente muzicale autohtone, printre care cunoscuta gală Media Music Awards și proiecte de succes în industria de entertainment.

Zumeo include o secțiune dedicată întâlnirii cu Moș Crăciun, activă în luna decembrie a fiecărui an, și o secțiune dedicată celebrităților din diverse domenii de activitate.

”Celebritățile și fanii acestora simt efectele cauzate de pandemie, iar singura modalitate de comunicare în prezent o reprezintă rețelele de socializare. Dacă odinioară aveau ocazia să se întâlnească la concerte și chiar să obțină un autograf sau o fotografie alături de aceștia, în prezent totul se rezumă la un simplu like ori un comentariu pierdut printre multe alte comentarii la postările acestora. Este însă nevoie de un nou tip de interacțiune, mult mai personal, și aici intervine zumeo. Unele din cele mai îndrăgite celebrități din România vor intra pe platforma zumeo și vor putea interacționa cu admiratorii lor în acest nou mod. Putem cataloga zumeo drept noul tip de autograf!”, declară Tibi Marian, fondatorul zumeo.ro.

Zumeo este un proiect unic pe piața din România și respectă trendul deja existent la nivel internațional, nume cu rezonanță mondială comunicând cu admiratorii lor în acest mod.

🎅🏻 Moș Crăciun vine acum online! Rezervă din timp întâlnirea cu el, pe 𝘇𝘂𝗺𝗲𝗼.𝗿𝗼!
Adică, el vine, dar trebuie să-ți faci…

Posted by Zumeo.ro on Wednesday, December 2, 2020

În perioada imediat următoare, pe zumeo.ro vor fi divulgate primele celebrități autohtone care vor putea interacționa cu admiratorii lor.

Fanii acestora vor putea primi mesaje/video-uri înregistrate personalizate din parte acestora, comandate în prealabil de ei sau de cineva care vrea să-I surprindă. Mesaje care le vor aduce bucurie și vor consolida și mai mult legătura emoțională cu aceștia. Lista celerităților se va actualiza în funcție de solicitarile fanilor, spune Tibi Marian.

Cum comanzi un zumeo

Pentru a comanda un mesaj personalizat, este necesar să intri pe www.zumeo.ro, de pe orice dispozitiv (PC, laptop, telefon mobil, tabletă) și să accesezi secțiunea Moș Crăciun sau Celebrități. Acolo poți alege, în câțiva pași simpli, tipul de serviciu pe care dorești să îl transformi într-o zumriză oferită altcuiva. De aceea este foarte important să adaugi informații cât mai multe despre destinatarul cadoului.

 

Putem spune că celebritatea va fi și un fel de Moș Crăciun pentru cel surprins, în orice lună a anului, declară Tibi Marian.

Vedeta va primi solicitarea și va realiza și trimite mesajul dorit, în formatul ales. Poate fi un mesaj scris pe pagina de socializare a destinatarului. Sau un mesaj video pe care îl trimite celui care a comandat și care va ajunge la destinatarul final la momentul potrivit. Poate fi și o intâlnire virtuală, cu ora și data stabilite, prin intermediul unei aplicații de conferință video.

“#daruiesteunzumeo va deveni răspunsul la veșnica întrebare „Ce să-i cumpărăm inedit de ziua ei/lui”. Ne dorim să transformăm online-ul într-o modalitate mai caldă de comunicare. Am organizat foarte multe concerte și gale muzicale de-a lungul anilor și am fost martori ai modului în care comunică fanii și idolii acestora. Știm cât de important este să păstrezi o conexiune caldă și puternică cu publicul tău. Acum putem duce această conexiune la un nou nivel. Vom bucura foarte mulți oameni cu ajutorul zumeo, iar celebritățile își vor menține publicul și mai aproape, chiar și dincolo de măsurile de distanțare socială”, declară Tibi Marian.