Connect with us

ADPM Coffee Break

S-au înțeles la divorț pentru milioane de dolari!

Divorțurile la Hollywood sunt, în foarte multe dintre cazuri, adevărate afaceri profitabile. Indiferent de durata mariajului sau de protagoniști, ele pot veni „la pachet” cu înțelegeri de milioane de dolari.

Publicat

pe

S-au înțeles la divorț pentru milioane de dolari!

Averile sunt fabuloase la Hollywood, dar iată că odată cu suma din conturi a starurilor crește și despăgubirea pe care o plătesc la divorț. Iată aici câteva exemple de divorțuri celebre cu înțelegeri de milioane de dolari!

Johnny Depp și Amber Heard (7 milioane de dolari)

S-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare, și s-au căsătorit în secret 4 ani mai târziu. Despărțirea a survenit la doar 1 an și ceva după nuntă. Motivul? Diferențe ireconciliabile. Amber a cerut ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp, acuzându-l de violență domestică. A primit în urma divorțului 7 milioane de dolari, însă a donat întreaga sumă în scopuri caritabile.

Jennifer Lopez și Chris Judd (14 milioane de dolari)

În 2002, Jennifer Lopez a intentat divorț de Chris Judd, la mai puțin de 1 an de căsnicie. A sfârșit prin a-i plăti acestuia 14 milioane de dolari pentru 9 luni de mariaj.

Donald și Ivana Trump (20 de milioane de dolari)

Președintele Trump a mai fost căsătorit de 2 ori înainte de Melania. Prima sa soție a fost Ivana Trump. Mariajul lor s-a încheiat în 1992, iar motivul a fost aventura pe care Donald Trump a avut-o cu Marla Maples. Cea care, de altfel, i-a și devenit ulterior soție. Revenind la mariajul cu Ivana Trump, aceasta din urmă s-a ales cu 20 de milioane de dolari la divorț.

Advertisement

Heidi Klum și Seal (50 – 70 de milioane de dolari)

După 7 ani de căsnicie, cei doi și-au anunțat divorțul în 2012. Heidi Klum a fost cea care a cerut atunci despărțirea. Motivul ar fi fost temperamentul instabil al lui Seal. Supermodelul le-ar fi spus atunci apropiaților că acesta ajunsese să o sperie atât pe ea, cât și pe cei 3 copii pe care îi au împreună.

Madonna și Guy Ritchie (76 – 92 de milioane de dolari)

Guy Richie spune că a dorit divorțul fiindcă alături de Madonna avea parte de prea multă dramă, se simțea mai ceva ca într-o telenovelă. Ea, pe de altă parte, invocă drept motiv al divorțului pierderea pasiunii în relația lor.

Adele și Simon Konecki (90 de milioane de dolari)

Povestea lor a început în 2011 și s-a concretizat 5 ani mai târizu printr-o nuntă secretă. Și-au anunțat divorțul în 2019. Cu toate că înțelegerea a fost privată, presa britanică spune că Simon ar fi primit jumătate din averea Adelei. Avere estimată la 182 de milioane de dolari.

Angelina Jolie și Brad Pitt (100 de milioane de dolari)

Cei doi nu sunt încă oficial divorțați, deși nu mai formează un cuplu din septembroe 2016. Conform presei, Brad Pitt i-ar fi oferit Angelinei o înțelegere de 100 de milioane de dolari. Procesul însă nu s-a finalizat.

Michael Douglas and Diandra Luker (45 de milioane de dolari)

Michael Douglas s-a căsătorit cu Diandra, fiica unui diplomat australian, pe vremea când aceasta avea doar 19 ani. Ea a fost cea care a intentat divorțul în 1995 și a primit 45 de milioane de dolari. Jumătate din averea pe care o avea atunci Michael Douglas.

Advertisement

Alex Rodriguez și Cynthia Scurtis (26 de milioane de dolari)

Au stat 6 ani căsătoriți, iar Cynthia a intentat divorțul în 2008. A cerut atunci să primească vila din Florida în valoare de 12 milioane de dolari și jumătate din averea lui de 28 de milioane de dolari.

Sotia lui Dr. Dre intentează divorț. Cum se împart 800 de milioane de dolari fără contract prenupțial?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *