Connect with us

News

S-a sinucis fiul Tinei Turner! Afla ce s-a intamplat!

Fiul cel mare al Tinei Turner, Craig Raymond Turner a fost gasit mort in apartamentul sau din California. Potrivit legistilor, Craig Raymond, in varsta de 59 de ani, s-a sinucis. Acesta s-a impuscat, iar rana a fost mortala. Politistii inca asteapta rezultatul autopsiei, dar probele arata ca acesta si-a pus capat zilelor.

Publicat

pe

Cu doar cateva ore inainte de aflarea acestei vesti triste, Tina Turner a participat la prezentarea de moda Giorgio Armani Prive din cadrul saptamanii modei de la Paris. Ea era plina de viata si vesela. Tina Turner inca nu a facut declaratii despre moartea tragica a primului sau baiat.

Craig Raymond Turner era agent imobiliar în San Fernando Valley, locuia in Studio City, langa Los Angeles si era fiul Tinei cu saxofonistul Raymond Hill. Primul sot al Tinei, Ike Turner l-a adoptat pe Craig si i-a dat si numele.

Tina Turner are patru copii: Craig (59 de ani) a fost cel mai mare dintre ei, Tina l-a nascut cand avea 18 ani. Ronnie (57 de ani) este singurul fiu din casatoria cu Ike Turner, iar pe Ike Jr (59 de ani) si Michael (58 de ani), copiii lui Ike din prima casatorie, Tina i-a adoptat cand s-au casatorit in anul 1962.

Viata de familie a Tinei cu Ike a fost una dura si tumultoasa, ea era constant abuzata verbal si fizic de barbatul pe care il iubea. Ea a ramas alaturi de Ike pana cand Craig Raymond a terminat liceul. Dupa despartirea de sotul abuziv, Tina a incercat sa lase totul in urma si s-a mutat peste ocean in Elvetia, unde a inceput o relatie cu producatorul muzical Erwin Bach.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *