Connect with us

Stiri Interne

Salman Khan, singur la nunta miliardarului Indian. Ce făcea Iulia Vântur în acea seară!

Salman Khan a participat singur la nunta pe care miliardarul indian Mukesh Ambani a organizat-o pentru fiul său, Anant Ambani, și la care a cântat Rihanna. Iată ce făcea Iulia Vântur în seara respectivă!

Publicat

pe

Salman Khan, singur la nunta miliardarului Indian. Ce făcea Iulia Vântur în acea seară!

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu mai bine de zece ani. S-a speculat, încă de la acea vreme, că ar fi devenit iubita actorului Salman Khan. La început, cei doi au fost foarte discreți în apariții, pentru ca apoi, încet-încet, să își asume relația specială și să se afișeze împreună în fotografii sau la evenimente.

De-a lungul timpului, s-a vorbit în presă de mai multe ori despre o posibilă despărțire a lor. Totuși, de fiecare dată s-a dovedit a fi pure speculații. Acum au apărut din nou astfel de zvonuri.

Totul a pornit de la faptul că Salman Khan a participat singur la nunta pe care miliardarul indian Mukesh Ambani a organizat-o pentru fiul său.

Mark Zuckerberg, Bill Gates, David Blaine și Ivanka Trump s-au numărat printre invitați. Mai mult decât atât, la nunta miliardarului din India a fost invitată să cânte însăși Rihanna.

În această perioadă, Iulia Vântur se află în România. În seara nunții din India, Iulia a fost surprinsă în București de paparazzi cancan.ro. ea a luat cina, la un restaurant cu specific libanez, însoțită de Costi Ioniță.

Rămâne de văzut dacă există într-adevăr probleme între ea și Salman Khan sau, din nou, sunt doar speculații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)