Connect with us

News

Salonul „Floarea de Colt” din Bacau a lansat cel mai mare Beauty Palace din Romania

In urma cu putin timp a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top. Beauty Palace by Floarea de Colt si-a deschis portile alaturi de partenerul Top Line si de vedete precum Anca Turcasiu, Giulia sau Ilinca Obadescu.

Publicat

pe

beauty-palace-92

Lili Olteanu (Top Line), Anca Higiu si Giulia Anghelescu

In cadrul spatiului exclusivist al Beauty Palace-ului, participantii au avut ocazia sa descopere tehnologii de ultima generatie in industria frumusetii, dar si produse de marca, preferate de vedetele de la Hollywood. LPG, Soprano Ice, Guinot, Moroccanoil, Goldwell, Joico, Kryolan, CND si OPI sunt brandurile pe care le pune locatia la dispozitia clientilor.

beauty-palace-72

Panos Kesoudis, director general Top Line

beauty-palace-89

Liliana Olteanu si Anca Turcasiu

floare-de-colt-4

Giulia Anghelescu

“Inca de acum 20 de ani, de cand am lansat conceptul Floarea de Colt, ne-am impus obiective inalte, pe care le-am atins pas cu pas. Toate acestea le-am facut din dragoste pentru fumusetea romancelor, considerate printre cele mai frumoase de pe mapamond. Acest Beauty Palace este cadoul nostru pentru romanii din toata tara, care-si doresc sa aiba grija de frumusetea lor, in toate sensurile: fie ca este vorba de hairstyling, nail, make-up, ingrijire faciala sau corporala. Ne dorim ca la Beauty Palace by Floarea de Colt sa lansam tendinte in culoare si make-up si sa dam ora exacta in domeniul frumusetii. Multumim partenerului Top Line pentru sustinere, in frunte cu dl Panos Kesoudis, care a pus suflet in organizarea acestui eveniment”, a declarat Liliana Higiu, owner Beauty Palace by Floarea de Colt.

 

beauty-palace-90

Lili Olteanu, Anca Higiu si Anca Turcasiu

beauty-palace-89

Lili Olteanu si Anca Turcasiu

floare-de-colt-1

Vedetele au tinut sa laude initiativa investitorilor de a crea un astfel de spatiu in Bacau, Giulia s-a dovedit incantata de brandurile de styling, iar Anca Turcasiu a apreciat tratamentele de intretinere corporala si faciala. Evenimentul s-a incheiat cu o prezentare de moda, cu rochii marca Mihaela Drafta, in cadrul careia, pentru fiecare model, s-au creat propuneri de make-up si hairstyling de catre specialistii Floarea de Colt.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *