Connect with us

ADPM Coffee Break

„Sanctuarul” lui Marilyn Monroe poate fi inchiriat de oricine. Cat costa o luna in apartamentul actritei?

„Sanctuarul” lui Marilyn Monroe poate fi inchiriat de oricine. Actrita si-a petrecut timpul, in mare parte, in Los Angeles, insa refugiul ei a fost intotdeauna in New York. Cea mai frumoasa blonda a Americii spunea ca era „sanctuarul” ei, singurul loc unde isi gasea linistea. Acum, apartamentul a fost scos la inchiriere. Pentru 27.500 de dolari, oricine poate dormi in patul lui Marilyn Monroe.

Publicat

pe

marilyn-monroe-22

Frumoasa, talentata, celebra, dar… fara noroc in dragoste. Asa au caracterizat-o majoritatea celor care au cunoscut-o pe Marilyn Monroe. Frumoasa blonda avea lumea la picioare, dar nu era fericita. A trait povesti de dragoste ca in filme, a cladit o cariera ce a facut-o celebra si adorata de o luma intreaga, insa a murit singura, lasand in urma foarte multe semne de intrebare.

marilyn-monroe-ultima-sedinta-foto

Marilyn le povestea insa apropiatilor sai despre „sanctuarul” din New York. Apartamentul a fost vandut dupa moartea sa, iar actualii proprietari au refuzat sa faca schimbari majore, vazand oportunitatea unei afaceri extrem de profitabile. Apartamentul cu patru dormitoare poate fi inchiriat cu suma de 27.500 de dolari pe luna. Pentru aceasta suma, oricine poate simti ca retraieste o bucata din viata legendarei actrite.

marilyn-monroe-home-04

Apartamentul este amplasat in zona de vest a orasului, iar cladirea a fost construita la inceputul secolului trecut. In sufragerie, proprietarii au pastrat mobila intacta. Singurul lucru in plus este semineul, construit in urma cu 20 de ani.

marilyn-monroe-home-01

Baia lui Marilyn Monroe a fost renovata, fiind schimbata casa. A fost facuta la comanda pentru a fi identica cu cea veche, insa bazata pe un sistem modern.

marilyn-monroe-home-03

De asemenea, bucataria a fost renovata, mobila fiind innoita. Aspectul insa a ramas acelasi, exact cum o alesese actrita.

marilyn-monroe-home-05

Scara din marmura era unul dintre locurile preferate ale actritei. Este unul dintre putinele locuri unde nimic nu s-a schimbat.

marilyn-monroe-home-06

marilyn-monroe-home-07

Iar terasa este locul unde Marilyn Monroe isi incepea ziua, savurand o cana de cafea impreuna cu bunul sau prieten Milton Greene. Acesta este si cel care a preluat apartamentul dupa moartea vedetei. Pentru cateva luni, apartamentul frumoasei blonde i-a gazduit pe Bette Davis si Irving Berlin. Locuinta vedetei a mai fost inchiriata pana acum, insa dupa renovare, pretul a crescut pana la suma de 27.500 de dolari lunar.