Connect with us

Stiri Interne

Cine participa la noul “Dansez pentru tine”

Sambata aceasta, PRO TV va difuza un altfel de “Dansez pentru tine”! Emisiunea s0e va numi “Minunea Dansului”, va fi prezentata de Elwira si Mihai Petre, iar o multime de vedete vor dansa, alaturi de copiii lor, in scop caritabil. Printre acestea se numara Vica Blochina, Jean de la Craiova, Giani Kirita si Mihaela Radulescu.

Publicat

pe

minunea-dansului

In Sambata Mare, incepand cu ora 20:30, la PRO TV se intampla “Minunea dansului”, un show special prezentat de Elwira si Mihai Petre, un show ce demonstreaza ca dansul poate face minuni.

minunea-dansului1

Vedetele impreuna cu copiii lor vin pe ringul de la PRO TV in cel mai emotionant si mai spectulos show al primaverii pentru ajuta si pentru a da un exemplu: bunatatea se invata din copilarie, iar puterea exemplului creste oameni mari.

minunea-dansului2

Patru perechi formate din vedeta, copilul acesteia si coregraf vor concura cu cate doua momente speciale: un musical si un dans folcloric in incercarea de a cuceri publicul. Perechea castigatoarea va fi desemnata prin vot de catre telespectatori, iar marele premiu va face sarbatorile mai frumose unor copii pentru care Pastele nu a insemnat niciodata miros de cozonac si cadouri de la Iepuras.

minunea-dansului3

Pe scena show-ului de la PRO TV va fi o adevarata desfasurare de forte si asta pentru fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musical-ului alaturi de baletul condus de Edi Stancu si va dansa pe ritmuri folclorice romanesti impreuna cu un ansamblu profesionist.

minunea-dansului4

Echipele care vor dansa pentru a infaptui “Minunea dansului” pasesc pentru prima oara in aceasta formula pe ringul de dans. Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei, Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita a invitat-o la dans pe fiica lui, Roxana. In aceasta competitie vine pentru prima oara in calitate de concurent si Mihaela Radulescu, ce va dansa alaturi de Bogdan Boanta. Repetitiile au inceput deja si fiecare echipa petrece ore in sir in sala de dans pentru ca momentul lor sa iasa perfect. Eforturile depuse au un scop nobil, iar premiile castigate vor ajunge la patru familii foarte sarace.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *