Connect with us

Stiri externe

Sarah Jessica Parker ii ia locul Annei Winthour la Vogue US?

Carrie din „Sex and the City” avea propria ei rubrica in Vogue US, iar acum au aparut zvonuri ca cea care o va inlocui pe Anna Winthour la sefia presigioasei reviste este nimeni alta decat Sarah Jessica Parker. Inlocuirea va avea loc dupa retragerea lui Winthour, care a anuntat ca mai are doar cativa ani de activitate.

Publicat

pe

sjp-anna-winthour

Anna Winthour a anuntat ca intentioneaza sa se retraga de la sefia celei mai presigioase reviste de moda din lume (Vogue US) peste cativa ani, iar cea care o va inlocui pare a fi Sarah Jessica Parker. Cel putin asa spun anumite surse citate de Radar Online, cu toate ca reprezentantii lui SJP au infirmat zvonurile.

„Este putin probabil s-o vedem pe Sarah in locul lui Anna Winthour. Este atat de preocupata cu cariera ei de actrita asa ca nu este o optiune. Sarah nici macar nu s-a gandit la acest lucru pana acum”, declara o sursa apropiata pentru Daily Mail.

sjp

Sarah Jessica Parker si Anna Winthour sunt prietene apropiate, iar actrita din „Sex and the City” s-a regasit pe coperta Vogue de mai multe ori. Alte surse declara insa ca ipoteza se poate confirma insa pe viitor.

„Anna o considera pe Sarah ca fiind un fashion icon si ca are toate calitatile necesare ca sa-i calce pe urme la sefia Vogue, intr-o buna zi”, declara un angajat al revistei.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *