Connect with us

Stiri Interne

Sărutul lui Smiley cu Gina Pistol din supermarket, motiv de discuții pe internet

Cine s-ar fi gândit că un sărut între doi oameni care se iubesc ar putea stârni un adevărat val de reacții în mediul online! Iată sărutul lui Smiley cu Gina Pistol din supermarket care a devenit motiv de discuții pe internet!

Publicat

pe

Sărutul lui Smiley cu Gina Pistol din supermarket, motiv de discuții pe internet

Smiley și Gina Pistol, cuplu în viața reală, dar și în cel mai nou videoclip al artistului. Ieri, înainte de lansarea clipului, Smiley a postat pe Instagram un filmuleț care a stârnit numeroase reacții. În imagini, apare sărutându-se pasional cu Gina printre rafturile unui supermarket.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Dacă unii au apreciat filmulețul, alții s-au arătat de-a dreptul scandalizați. Motivul? Imaginile sunt prea explicite și prezintă o manifestare prea intimă a iubirii dintre ei. Așadar, nu ar fi trebuit să fie făcute publice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Ce nu au înțeles mulți este că era vorba despre un teaser, iar imaginile erau de la filmările clipului. Smiley și Gina Pistol au fost amuzați de aceste reacții, iar artistul a dat răutăcioșilor o replică sarcastică.

„Am postat ieri un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni. Au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez. Așa ceva nu se întâmplă în viața reală, între noi doi niciodată. Pentru cei scandalizați, le recomand să nu se uite diseară la șase când vom posta clipul. Pentru că el este plin cu așa ceva, devine și mai rău. Să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc. Și să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi doi în imagini. Sunt doi cascadori care joacă în locul nostru”, a spus Smiley, în spirit de glumă, pe rețelele de socializare.

Primul film cu Smiley și Gina Pistol se lansează anul acesta