Connect with us

Stiri Interne

Scandalul de la Vocea României. Ce spune fosta concurentă, Xenia, despre ce a pățit la filmări!

Un nou scandal se naște în mediul online. Xenia, o fostă concurentă de la Vocea României, a povestit pe TikTok experiența ei de la audiții și spune, cu dezamăgire, că totul este regizat în acest show de televiziune. Iată ce a declarat tânăra artistă!

Publicat

pe

Scandalul de la Vocea României. Ce spune fosta concurentă, Xenia, despre ce a pățit la filmări!

Vocea României este unul dintre cele mai apreciate concursuri de talente din țara noastră. O mulțime de artiști merg acolo în speranța că își vor face auzită vocea și astfel se vor bucura de succes. Unii pleacă însă dezamăgiți.

Este și cazul Xeniei Costinar, fostă concurentă la Vocea României. Tânăra este artist și chiar predă lecții de canto. Într-un clip devenit viral pe TikTok, aceasta povestește experiența ei cu show-ul de televiziune.

@xeniacostinarofficial Ramaneti la final sa vedeti ce prostie scoate pe gura Irina Rimes … #fyp ♬ original sound – Xenia Costinar

Se pare că povestea sa ar începe în urmă cu mai mulți ani. Atunci, ea ar fi fost prima oară contactată pentru a participa la concurs. După îndelungi insistențe, artista a acceptat într-un final. Ea a mărturisit că i s-a promis că va ajunge până în finală, dar nu acesta a fost cazul.

Prin povestea sa, Xenia lasă de înțeles că totul este regizat în cadrul emisiunii și se știe dinainte cine va merge mai departe și cine nu.

Odată ce a acceptat, Xenia a ajuns la concurs. Ea spune că producătorii i-au ales o piesă total nepotrivită pentru context. Mai exact, o piesă de operă.

Deși i s-ar fi promis că va întoarce câteva scaune, în timpul prestației sale nu s-a întors nici măcar unul. Concluzia generală a antrenorilor a fost că nu se pricep la muzica clasică, acesta fiind și motivul pentru care nu s-au întors.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Xenia Costinar (@xeniacostinar)

Despre Irina Rimes, Xenia spune că a confundat niște termeni muzicali, ceea ce a stârnit amuzamentul celor din jur. Acea bucată de filmare ar fi fost însă tăiată la montaj.

„Asta a fost experiența mea și am vrut să o împărtășesc cu voi. Ma gândeam că vă ajută în cazul în care vreți să mergeți la acest concurs. Sau dacă stați și urmăriți acest concurs de acasă. Nu am vrut să înjosesc pe nimeni, dar am vrut să se știe adevărul”, a spus ea.