Connect with us

Stiri externe

Scandalul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie continua! Minciunea actritei, data in vileag de avocatii lui Pitt!

Hallywood nu doarme niciodata, iar scandalul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt ia noi forme. Avocatii lui Brad Pitt sustin ca Angelina Jolie este un maestru in a manipula lucrurile si o mincinoasa pentru ca l-a prezentat lumii pe fostul sot ca fiind un tata denaturat si nepasator, desi el i-a dat acesteia, doar in ultimii doi ani, noua milioane de dolari.

Publicat

pe

Avocatii lui Brad au raspuns atacului pe care Angelina Jolie l-a lansat saptamana trecuta dupa ce ea a manipulat documente legale din care reiese ca actorul nu i-a oferit suport financiar pentru cresterea copiilor de cand cei doi s-au despartit, in 2016.

Conform documentelor legale, pe care publicatia TMZ le-a obtinut, Brad Pitt i-a oferit mamei copiilor sai opt milioane de dolari, bani pe care ea i-a folosit ca sa cumpere casa in care locuieste acum si inca 1,3 milioane de dolari ca sa acopere cheltuielile pentru cresterea copiilor. Aceste documente dovedesc ca Pitt spune adevarul.

Avocatii lui Brad sustin ca Angelina a recurs la trucuri murdare prin care sa ii pateze inca o data imaginea lui Pitt. Ea a depus, de curand, in jata judecatorului documentele necesare care sa grabeasca pronuntarea divortului lor, astfel ca ea sa fie o femeie libera intr-un timp cat mai scurt. Angelina a cerut ca restul problemelor ce tin de suportul financiar oferit pentru copii si partajarea bunurilor sa fie discutate ulterior.

Pe de cealalta parte, avocatii lui Pitt spun ca, in realitate, ei au fost cei care i-au contactat pe reprezentatii Angelinei Joilie saptamana trecuta si ca i-au cerut exact acelasi lucru: sa se pronunte acum divortul, ca mai apoi sa rezolve chestiunile ce tin de impartirea bunurilor si stabilirea pensiei alimentare.

Avocatii Angelinei au sustinut ca au nevoie de timp ca sa analizeze propunerea lui Brad, ca mai apoi, ea sa orchestreze lucrurile in asa fel incat sa para ca ea a fost cea care si-a dorit un divort cat mai rapid. Documentele depuse o acuza pe Angelina ca nu ar face altceva decat sa accentueze conflictul dintre ea si fostul sot. In plus, reprezentatii lui Brad spun ca acea grija, pe care ea o afiseaza fata de sprijinul pe care si-l doreste din partea lui Brad, este falsa si ca ea stie acestlucru foarte bine.