Connect with us

Stiri Interne

Scandalul #metoo de la Premiile Gopo. Cum s-a viralizat ce a spus actrița Viorica Vodă!

Actrița Viorica Vodă a avut un moment de curaj la Premiile Gopo. A urcat pe scenă și a dezvăluit public faptul că, după rolul din Filantropica, a trăit episoade de hărțuire sexuală în lumea filmului și a teatrului autohton. Iată cum s-a viralizat scandalul #metoo de la Premiile Gopo 2022!

Publicat

pe

Scandalul #metoo de la Premiile Gopo. Cum s-a viralizat ce a spus actrița Viorica Vodă!

Mișcarea #metoo a pornit în America în 2017, după valul de dezvăluiri de la Hollywood despre avansurile pe care producătorul Harvey Weinstein le-a făcut mai multor actrițe. Atunci, femei din toată lumea au început să își expună experiențele neplăcute pe social media, folosind hashtag-ul #metoo.

Acum, la Premiile Gopo 2022, actrița Viorica Vodă a dat naștere și în România mișcării #metoo.

A dezvăluit că a trăit episoade de hărțuire sexuală în industria cinematografică și lumea filmului. S-a întâmplat după rolul său din Filantropica.

„Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere şi consecinţele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulţi directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul. Atât de credibilă am fost”, a spus Viorica Vodă la Premiile Gopo.

Scandalul s-a viralizat rapid și mai multe persoane publice și-au expus părerea în social media. Printre acestea, Tudor Chirilă.

Advertisement

„Poate că e un moment bun să vorbim despre facultățile de teatru în care profesorii de actorie fac avansuri studentelor. Sau în care profesori titulari la catedră se ocupă cu “pregătirea” pentru facultate. Poate ar fi momentul să vorbim și despre stigmatizarea studentelor care refuză să se dezbrace complet la clasă, în virtutea unor exerciții de “actorie”, care chipurile au rolul de a dezinhiba”, a scris Tudor Chirilă pe rețelele de socializare.

De ce Pamela Anderson nu sprijina miscarea #MeToo! Raspunsul ei te va surprinde!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *