Connect with us

Evenimente

Scandalurile Untold 2023 care au divizat internetul

Festivalul Untold 2023 s-a încheiat, dar ecourile au rămas în mediul online. Iată scandalurile care au divizat internetul. Este vorba despre recitalul controversat susținut de Gheboasa în fața a zeci de mii de tineri în delir și incendiul ce ar fi putut să se transforme într-o tragedie.

Publicat

pe

Scandalurile Untold 2023 care au divizat internetul

Festivalul Untold 2023 s-a desfășurat în perioada 3-6 august 2023 la Cluj-Napoca. Sute de mii de tineri s-au distrat în fiecare zi de festival, așa cum se întâmplă în fiecare an. Ediția din acest an nu a fost însă ferită de scandaluri care au și acum ecouri pe internet.

Totul a început cu incendiul care a izbucnit pe scena Untold în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta a fost cauzat de artificii, la fel ca în cazul tragediei de la Colectiv. Din fericire, acesta a fost stins în câteva minute și a nu a provocat victime. S-a vorbit însă intens despre evacuarea precară și supra-aglomerarea locației.

Victor Lungu, redactorul șef al publicației Ziar de Cluj, a vorbit despre faptul că stadionul a fost gândit pentru o capacitate maximă de 320000 de oameni. Cu toate astea, la concertele de la festival au luat parte peste 70000 de spectatori. Asta a fost catalogată drept iresponsabilitate din partea organizatorilor, dar și a autorităților locale, care au permis acest lucru.

Advertisement

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Recitalul înțesat cu versuri obscene pe care Gheboasa l-a susținut în fața a zeci de mii de tineri în delir a stârnit de asemenea reacții controversate. Adolescenții fredonau cot la cot cu el versurile imposibil de reprodus. Imaginile au devenit virale în mediul online și au dat naștere la mii de comentarii.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *