Connect with us

Stiri externe

Scarlett Johansson si Matthew McConaughey, impreuna pentru Dolce&Gabbana!

Actrita in varsta de 27 de ani si starul din „Mud” pozeaza impreuna in cea mai noua campanie a brandului Dolce&Gabanna, la parfumurile „The One” si „The One For Men”. Fotografiile au fost realizate de celebrul Peter Lindbergh.

Publicat

pe

scarlett-matthew

La doar cateva zile dupa ce a fost numita de revista Equire cea mai frumoasa femeie din lume, Scarlett Johansson devine imaginea noii campanii a brandului Dolce&Gabbana pentru promovarea parfumului „The One”. Scarlett si Matthew McConaughey pozeaza impreuna pentru aceasta campanie, intr-o sedinta foto inspirata de anii 1960.  Pozele apartin celebrului fotograf Peter Lindberg si au fost realizate pe o plaja din Los Angeles.

scarlett2

Cea mai sexy femeie din lume nu este insa singura. Dupa doar noua luni de relatie, Scarlett Johansson s-a logodit in septembrie cu francezul Romain Dauriac. Cei doi formeaza un cuplu de anul trecut din luna noiembrie, fiind prezentati unul altuia prin intermediul unor prieteni comuni. Romain este jurnalist si este managerul unei agentii de creatie din Paris.