Connect with us

Stiri Interne

Schimbări la iUmor și Te cunosc de undeva. Ce s-a întâmplat!

Postul de televiziune Antena 1 readuce pe micul ecran noi sezoane ale unor show-uri extrem de îndrăgite. Este vorba despre iUmor și Te cunosc de undeva, emisiuni care vin cu schimbări în 2022. Iată ce s-a întâmplat.

Publicat

pe

Schimbări la iUmor și Te cunosc de undeva. Ce s-a întâmplat!

Emisiunile iUmor și Te cunosc de undeva revin în grila Antena 1 anul acesta. Noile sezoane vin însă cu schimbări și surprize pentru telespectatori.

iUmor, sezonul nou, debutează chiar mâine seară, 11 februarie, de la 20:30. Șerban Copoț va avea însă un nou co-prezentator. Actrița Ilona Brezoianu îi ia locul lui Dan Badea. Care este motivul? Dan Badea a fost nevoit să stea în carantină în vacanța exotică de început de an, iar reprezentanții postului tv au fost nevoiți să găsească o alternativă pentru a putea începe filmările.

„Cea care a răspuns invitaţiei de a prezenta emisiunea alături de Şerban Copoţ a fost Ilona Brezoianu”, spun reprezentanții postului TV, conform paginademedia.ro.

Ilona Brezoianu este extrem de încântată de noua sa postură. Cea de co-prezentator al show-ului iUmor.

Și la masa juriului apar schimbări în sezonul 12 al emisiunii. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo rămân în continuare în echipa iUmor. Ei vor avea însă, în fiecare ediție, colegi noi la masa juriului. Mai exact, câte un jurat vedetă.

Și îndrăgita emisiune Te cunosc de undeva revine cu schimbări. Cosmin Seleși nu va mai prezenta alături de Alina Pușcaș. Actorul a încheiat după mulți ani colaborarea cu Antena 1 la finele anului trecut. Mai mult decât atât, simpaticul prezentator se pare că s-a mutat la Pro TV. Nu se știe încă ce va face exact pe viitor la acest post de televiziune.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească. Piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă 2″ și la teatru”, a declarat Cosmin Şeleşi, pentru Click!.

Schimbări în juriul iUmor. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *