Connect with us

Stiri Interne

Schimbarile de la Vocea Romaniei

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei revine vineri cu multe schimbari. Iata ce se intampla, pe langa faptul ca vom avea doi antrenori noi in locul Loredanei si al lui Adrian Despot!

Publicat

pe

Schimbarile de la Vocea Romaniei

Vocea Romaniei revine vineri, 7 septembrie, la Pro TV. Cel de-al optulea sezon vine cu schimbari: doi antrenori noi, un decor high-tech si o schimbare de regulament majora: va fi introdus butonul de block.

Preselectiile pentru concurs au inceput inca din luna februarie, auditiile desfasurandu-se in marile orase ale tarii: Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti. Filmarile auditiilor pe nevazute au debutat in iulie, antrenorii avand astfel ocazia de a se acomoda cu noile scaune, dar si cu noul decor al platoului.

Anul acesta, Laura Giurcanu va fi vloggerul oficial al emisiunii Vocea Romaniei. De la ea, publicul va afla exclusivitati din backstage, Laura urmand sa realizeaze scurte interviuri cu concurentii, dar si cu cei 4 antrenori.

Vocea Romaniei introduce butonul de block in sezonul 8. Romania este a doua tara, dupa Statele Unite ale Americii, care aduce acest mecanism in format.

Noul juriu Vocea Romaniei. Au inceput filmarile!

Noutatea introducerii butonului de block va duce competitia la un nou nivel, iar suspansul si tensiunea vor creste simtitor. Pe langa marele buton rosu, fiecare scaun are in acest sezon alte trei butoane galbene extrem de importante, cu numele celorlalti trei antrenori. Acestea permit fiecaruia dintre ei sa-l blocheze pe unul dintre ceilalti trei si astfel sa nu poata lupta pentru un concurent.

Tudor, Irina Rimes, Andra si Smiley au posibilitatea sa foloseasca o singura data butonul de block in etapa auditiilor pe nevazute. Antrenorul blocat nu va sti asta pana nu va apasa butonul rosu. Acesta se va intoarce si abia atunci va vedea ca unul dintre colegii lui a decis sa-l blocheze si ca nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.