Connect with us

Stiri externe

Scrisorile de dragoste ale lui Marilyn Monroe au fost scoase la licitatie!

Zilele trecute, in Beverly Hills, a avut loc o licitatie in cadrul careia au fost vandute, contra unor sume exorbitante, scrisorile de dragoste trimise si primite, de-a lungul anilor, de legendara actrita Marilyn Monroe.

Publicat

pe

marilyn-monroe

Scrisorile de dragoste ale lui Marilyn Monroe au fost scoase la licitatie! Marilyn Monroe va ramane intotdeauna un icon. A fost considerata una dintre cele mai sexy femei din istorie, fermecand o lume intreaga cu frumusetea, talentul si candoarea ei, iar acum, la mai bine de 50 de ani dupa moartea sa, inca fascineaza! Tocmai de aceea, nu este de mirare ca orice lucru care i-a apartinut candva, astazi valoreaza enorm.

Zilele trecute, in cadrul unei licitatii ce a avut loc in Beverly Hills, o scrisoare de amor primita de Marilyn de la Joe DiMaggio a fost vanduta cu 78.125 de dolari. Se pare ca Joe i-a trimis actritei aceasta scrisoare imediat dupa ce aceasta a anuntat public faptul ca va divorta de el.

Licitatia a purtat numele de „Marilyn Monroe’s Lost Archives”.

De asemenea, o scrisoare scrisa de mana de Marilyn Monroe pentru cel de-al treilea si ultimul ei sot, Arthur Miller, a fost vanduta contra sumei de 43.750 de dolari.

Actrita, care a murit in 1962, la varsta de 36 de ani, in urma unei supradoze de droguri, i-a lasat mostenire toate scrisorile ei lui Lee Strasberg, omul care i-a ghidat primii pasi in actorie.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *