Connect with us

Stiri externe

Se apropie Golden Globes 2023. Cine va câştiga?

Globurile de Aur vor fi anul acesta acordate în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe 11 ianuarie, la Los Angeles. În 2023, NBC va transmite live ceremonia de decernare a premiilor, după un an de pauză. Cine are cele mai multe șanse să câștige la Golden Globes 2023?

Publicat

pe

Se apropie Golden Globes 2023. Cine va câştiga?

Anul trecut, pentru prima oară în istoria Golden Globes, gala nu a fost televizată. Motivul? Probleme legate de diversitate în cadrul Hollywood Foreign Press Association (HFPA), grupul din spatele evenimentului. În 2023 însă, lucrurile revin la normal, iar ceremonia de premiere va fi transmisă live de postul tv NBC.

Gala de decernare a Golden Globes 2023 va avea loc pe data de 11 ianuarie la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Este cea de-a 80-a ediție a prestigiosului eveniment. Gala va fi prezentată de Jerrod Carmichael.

Pelicula „The Banshees of Inisherin” are cele mai multe nominalizări la categoria filme, și anume opt. „Abbott Elementary”, în schimb, este cel mai nominalizat serial tv. A obținut nu mai puțin de 5 nominalizări.

Dacă vorbim despre actori, favoriți anul acesta ar fi Austin Butler pentru rolul din Elvis, Ana de Armas pentru rolul din Blonde și Jamie Lee Curtis pentru Everything Everywhere All at Once.

Specialiștii dau șanse de câștig și producției The White Lotus (HBO), nominalizată la categoria Best Television Limited Series. Și actorii Jennifer Coolidge, Audrey Plaza și F. Murray Abraham ar fi printre favoriți.

Un alt serial catalogat drept favorit în 2023 este Monster: The Jeffrey Dahmer Story (Netflix).

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *