Connect with us

Stiri externe

Se filmează reality-show-ul Squid Game! Mai multe persoane au ajuns la spital!

Squid Game, producția coreeană care s-a bucurat de un succes fulminant pe Netflix, se transformă în reality show. Filmările deja au început, iar mai multe persoane au ajuns deja la spital. Iată ce s-a întâmplat!

Publicat

pe

Se filmează reality-show-ul Squid Game! Mai multe persoane au ajuns la spital!

Squid Game a fost în 2021 cel mai urmărit serial al anului pe Netflix. Producția coreeană spune povestea unor jucători care acceptă să intre într-un joc al morții. Își joacă propriile vieți pentru șansa de câștiga 38.5 milioane de dolari.

Acum, Netflix a început filmările pentru un reality show inspirat din serial. Producția poartă numele de Squid Game: The Challenge.

Câțiva dintre concurenți au ajuns săptămâna aceasta pe mâna medicilor. Aceștia s-au simțit rău după ce au petrecut mai multe ore la temperaturi joase, pe platourile de filmare.

Reality show-ul se filmează zilele acestea în două studiouri din Marea Britanie. Luni s-a filmat proba „Red Light, Green Light”, la temperaturi de -1 grad Celsius. Mai mulți concurenți au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie presa internațională.

Un total de 456 de concurenți de peste tot din lume au fost selectați pentru acest reality show. Ei concurează în diverse probe inspirate de serialul Squid Game. Miza este marele premiu în valoare de 4.56 milioane de dolari.

Jocul „Red Light, Green Light”, așa cum este prezentat în seria originală Squid Game, cere participanților să rămână tăcuți și nemișcați în timp ce se află sub privirea atentă a unei păpuși robotice uriașe și să se miște numai când păpușa se întoarce cu spatele, pentru a nu fi „eliminați” din joc.

„Chiar și cu hipotermie, unii concurenți voiau să rămână în joc din cauza premiului cei mare. Erau hotărâți să nu facă nicio greșeală, dar într-un final au pierdut. Credeau că vor deveni milionari, dar au plecat în lacrimi și au ajuns direct al spital”, a declarat un concurent pentru tabloidul britanic The Sun.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *